Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει να παραμείνει ο Ντε Χέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει να παραμείνει ο Ντε Χέα

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά, ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Τα τελευταία χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις και πιέσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τους Κόκκινους Διαβόλους, με αποτέλεσμα η Βασίλισσα να θέλει όσο τίποτα άλλο να τον κάνει δικό της, προκειμένου να υπερασπίζεται τη δική της εστία.

Ωστόσο, η επιθυμία του έμπειρου τερματοφύλακα είναι να παραμείνει γι’ αρκετά χρόνια ακόμη στο Ολντ Τράφορντ, όπως έκανε γνωστό η «Daily Express» και αυτό γιατί ο Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ νιώθει το σεβασμό τόσο από τους ανθρώπους του συλλόγου, όσο και από τους αντιπάλους.

Παράλληλα, ο πρώην πορτιέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης αισθάνεται πως «χρωστάει» πολλά στη Γιουνάιτεντ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δούλεψαν πολύ μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και τον βοήθησαν σημαντικά να φτάσει σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα και να θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ