«Απάντησε» στους οπαδούς της Έβερτον ο Περέιρα: «Το βιογραφικό μου μιλάει από μόνο του»

«Απάντησε» στους οπαδούς της Έβερτον ο Περέιρα: «Το βιογραφικό μου μιλάει από μόνο του»

Απογοητευμένος με τις αντιδράσεις των οπαδών της Έβερτον με το άκουσμα των συζητήσεων του με τα «ζαχαρωτά», δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Βίτορ Περέιρα είναι σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, το νούμερο ένα φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον αυτή τη στιγμή και να καλύψει το κενό που άφησε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Μία απόφαση ωστόσο που έχει βάλει σε… μπελάδες την ομάδα, καθώς οι οπαδοί της Έβερτον έδειξαν με κάθε «επισημότητα» πως δεν θέλουν τον Πορτογάλο, κάνοντας ένα γκράφιτι έξω από το «Γκούτισον Παρκ», ζητώντας την… απόλυση του Πορτογάλου ο οποίος δεν έχει καν προσληφθεί!

Ο Περέιρα μίλησε στο Sky Sports και ανέφερε πως νιώθει απογοητευμένος με τις αντιδράσεις, ενώ τόνισε πως το βιογραφικό του «μιλάει» για τη δουλειά που έχει κάνει.

«Φυσικά πονάω και είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους σχόλια για μένα. Το βιογραφικό μου μιλάει από μόνο του. Είναι η ατμόσφαιρα έτσι, γιατί ο σύλλογος δεν είναι σε καλή θέση. Οι οπαδοί έχουν το πάθος και αυτό το πάθος, νομίζω, είναι η δύναμη αυτού του συλλόγου. Θυμάμαι πολύ καλά όταν έβλεπα αγώνες της Έβερτον πριν από μερικά χρόνια, και μερικές φορές οι οπαδοί κέρδιζαν το παιχνίδι.

Το πάθος στο ποδόσφαιρο μπορεί να είναι αρνητικό ή θετικό. Αυτή τη στιγμή αυτό που πρέπει να κάνει ένας προπονητής είναι να επαναφέρει αυτό το θετικό πάθος στους οπαδούς. Δεν το εκλαμβάνω ως προσωπική επίθεση», δήλωσε ο Περέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ