Άνετα η Σίτι (2-0) – Τρομερή ανατροπή μέσα στο Λονδίνο για τη Σαουθάμπτον (2-3)

Άνετα η Σίτι (2-0) – Τρομερή ανατροπή μέσα στο Λονδίνο για τη Σαουθάμπτον (2-3)

Άνετη και... ωραία η Μάντσεστερ Σίτι, νίκησε 2-0 την Μπρέντφορντ και μεγάλωσε τη διαφορά της από τη Λίβερπουλ στους 12 βαθμούς, έχοντας ωστόσο και δύο ματς περισσότερα. Μυθική ανατροπή της Σαουθάμπτον μέσα στο Λονδίνο, επικρατώντας της Τότεναμ με 3-2.

Άνετη και… ωραία η Μάντσεστερ Σίτι, νίκησε 2-0 την Μπρέντφορντ και μεγάλωσε τη διαφορά της από τη Λίβερπουλ στους 12 βαθμούς, έχοντας ωστόσο και δύο ματς περισσότερα. Μυθική ανατροπή της Σαουθάμπτον μέσα στο Λονδίνο, επικρατώντας της Τότεναμ με 3-2.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 2-0

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Σίτι με άνετοι «τρίποντο». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε τη… δουλειά και χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 2-0 της Μπρέντφορντ στο «Έτιχαντ», μεγαλώνοντας τη διαφορά της από από τη Λίβερπουλ στους 12 βαθμούς, έχοντας και δύο ματς περισσότερα.

Οι «πολίτες» είχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Μαχρέζ να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 40ο λεπτό για το 1-0 και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 69ο λεπτό.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Ντίας, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν (72’ Γκιντογκάν), Μαχρέζ (67’ Γκρίλις), Στέρλινγκ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ραγιά, Αγέρ, Γιάνσον, Πίνοκ, Ρούρσλεφ, Ονιεκά (70’ Γουϊσά), Νόργκααρντ, Γένσεν, Κανός (63’ Ντασίλβα), Χένρι, Γκοντός (63’ Εμπεμό).

Τότεναμ – Σαουθάμπτον 2-3

Ανατροπή από… άλλον πλανήτη μέσα στο Λονδίνο από τη Σαουθάμπτον! Παρότι η Τότεναμ βρέθηκε να προηγείται με 2-1 στα μισά του δευτέρου μέρους, η Σαουθάμπτον έκανε ένα τεράστιο comeback και έφυγε με το «τρίποντο» από την πρωτεύουσα, επικρατώντας της ομάδας του Αντόνιο Κόντε με 3-2!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς στο 18ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπέντναρεκ, ωστόσο οι «Άγιοι» ισοφάρισαν άμεσα στο 23ο λεπτό με τον Μπρόγια ο οποίος έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος, η Τότεναμ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Σον στο 70ο λεπτό. Εκεί πήρε… μπρος η Σαουθάμπτον και έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι! Με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, η Σαουθάμπτον έφερε… τούμπα το ματς και επικράτησε με 3-2, φεύγοντας από το Λονδίνο με ένα μεγάλο «τρίποντο».

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντέιβις, Σάντσεθ, Ρεγκιλόν (83’ Μπερχβάιν), Έμερσον, Ρομέρο, Γουίνκς, Λούκας Μόουρα (76’ Κουλουσέβσκι), Χόιμπιεργκ (60’ Μπεντανκούρ), Σον, Κέιν.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Μπεντνάρεκ, Περό, Γυόκερ Πίτερς, Σαλισού, Άρμστρονγκ, Ρομέου, Ελιουνούσι (90+6’ Ντιαλό), Γουόρντ Πράουζ, Άνταμς (87’ Λονγκ), Μπρόια (90’ Γουόλκοτ).

Στα άλλα ματς: 

Νόριτς – Κρίσταλ Πάλας 1-1

Άστον Βίλα – Λιντς 3-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ