Λέστερ – Γουέστ Χαμ 2-2: Έσωσε στον βαθμό με… buzzer beater η Γουέστ Χαμ

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 2-2: Έσωσε στον βαθμό με… buzzer beater η Γουέστ Χαμ

Με γκολ του Ντόουσον στις καθυστερήσεις, η Γουέστ Χαμ πήρε έναν σημαντικό βαθμό απέναντι στη Λέστερ (2-2) και «πάτησε» τετράδα.

«Χρυσός» βαθμός για τη Γουέστ Χαμ στο King Power στις καθυστερήσεις!

Με γκολ του Ντόουσον που διαμόρφωσε το 2-2 στο 90+1, τα «σφυριά» κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό και να φύγουν από την έδρα της Λέστερ με μία πάρα πολύ σημαντική ισοπαλία, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο +1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία έχει ωστόσο και έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα του Λονδίνου ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι, με ένα υπέροχο γκολ του Μπόουεν στο 10ο λεπτό.

Η Λέστερ ωστόσο ισοφάρισε πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τίλεμανς στο 44ο λεπτό, ενώ ο Ρικάρντο Περέιρα έκανε την απόλυτη ανατροπή στο 57′.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στις καθυστερήσεις ο Ντόουσον ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Αμαρτέι, Τζάστιν (30’ Τόμας), Περέιρα, Σογιουντσού, Ντιούσμπερι Χολ, Εντιντί, Τίλεμανς (89’ Βέστεργκααρντ), Μάντισον (72’ Λούκμαν), Ντάκα, Μπαρνς.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ (67’ Φρέντερικς), Ζουμά, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν, Λαντσίνι (80’ Βλάσιτς), Φορνάλς (80’ Μπενραχμά), Αντόνιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ