Το «ευχαριστώ» της Λίβερπουλ στην Τότεναμ και η αντίδραση του Τσιμίκα (pic)

Το «ευχαριστώ» της Λίβερπουλ στην Τότεναμ και η αντίδραση του Τσιμίκα (pic)

Δείτε την αντίδραση του Κώστα Τσιμίκα σε μία δημοσίευση μιας fan page της Λίβερπουλ που... ευχαριστεί την Τότεναμ για τη νίκη μέσα στο «Έτιχαντ».

«Φωτιά» έβαλε στην Premier League η Τότεναμ, καθώς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε… έκλεισε το σπίτι της Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε με 3-2 και έβαλε για τα καλά στο «κόλπο» τη Λίβερπουλ η οποία πλέον βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο!

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 3-1 της Νόριτς και έκαναν το καθήκον τους, βλέποντας αργότερα τη Σίτι να χάνει από τα «σπιρούνια». Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Λίβερπουλ ήταν ο Κώστας Τσιμίκας που αγωνίστηκε ως βασικός, έχοντας και μια ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης του Σαντιό Μανέ.

Ο Έλληνας μπακ μάλιστα πήγε μετά το γκολ και φίλησε στον λαιμό τον Μανέ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη χαρά του για το γκολ! Οι φίλοι της Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκαν τη φοβερή φωτογραφία και μία από τις πολλές fan page έφτιαξε ένα επικό meme στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, έχουν βάλει τη λέξη «me» (εγώ) πάνω στον Τσιμίκα και τη λέξη Τότεναμ πάνω στον Μανέ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το… ευχαριστώ τους στην ομάδα του Κόντε. Μάλιστα, τη φωτογραφία την είδε και ο «Τσίμι» που απάντησε με τα χαρακτηριστικά emojis που γελάνε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ