Κόντε: «Συνεχίζω στη Τότεναμ, δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ»

Κόντε: «Συνεχίζω στη Τότεναμ, δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ»

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκάθαρισε πως παραμένει στο τιμόνι της Τότεναμ και πως δουλεύει σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι των «Σπιρουνιών».

Ο Αντόνιο Κόντε ανάλεβε την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ τον περασμένο Νοέμβρη, αντικαθιστώντας στον πάγκο των «σπιρουνιών» τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ωστόσο μέχρι τώρα η θητεία του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο… τρόπο.

Η ήττα από την Μπέρνλι ήταν η 4η στα 5 τελευταία ματς στην Premier League για τους Spurs, οι οποίοι έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη που δίνουν με Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ για την 4άδα. Ο Ιταλός τεχνικός φάνηκε πλήρως απογοητευμένος και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου, ωστόσο με νέα του δήλωση έβαλε τα πράγματα στην… θέση τους.

«Μένω στην Τότεναμ. Ο πρόεδρος, Ντάνιελ Λίβι, γνωρίζει πολύ καλά ότι βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω το club και θα το κάνω μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η πραγματικότητα, ξέρει ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά. Δεν ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ μετά την ήττα από την Μπέρνλι. Δεν είμαι όμως κάποιος που μπορεί να είναι χαρούμενος μετά από ήττα, ούτε θα πάω στη συνέντευξη Τύπου και θα χαμογελάω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ