«Βόμβα» από Κόντε: «Πρέπει να μιλήσω με τον σύλλογο, ίσως να μην είμαι τόσο καλός» (vid)

«Βόμβα» από Κόντε: «Πρέπει να μιλήσω με τον σύλλογο, ίσως να μην είμαι τόσο καλός» (vid)

Μήνυμα αποχώρησης από τον Αντόνιο Κόντε ο οποίος σήκωσε τα χέρια ψηλά μετά την ήττα της Τότεναμ από την Μπέρνλι!

Παράδοση… όπλων από τον Αντόνιο Κόντε! Τι και αν βρίσκεται στην Τότεναμ μόλις λίγους μήνες, ο Ιταλός μοιάζει να σκέφτεται ήδη το μέλλον του εκτός Λονδίνου.

Το νέο «κάζο» απέναντι στην 18η Μπέρνλι, έφερε την έκρηξη του Κόντε ο οποίος ουσιαστικά έστειλε… μήνυμα αποχώρησης στη διοίκηση του συλλόγου, αναφέροντας πως ίσως και να μην είναι ο ίδιος καλός για το «τιμόνι» των spurs, καθώς πρόσθεσε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για να αξιολογηθεί και να ξεκαθαριστεί το μέλλον του.

«Ίσως και να μην είμαι τόσο καλός. Η Τότεναμ με έφερε για να αλλάξω την κατάσταση, αλλά μιλάω ειλικρινά. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αλλάξουμε την κατάσταση αλλά φαίνεται πως δεν είναι αρκετό.

Οι παίκτες μένουν ίδιοι, αλλά οι προπονητές αλλάζουν συνεχώς. Τα αποτελέσματα όμως δεν αλλάζουν και έχω αποδειχθεί την κατάσταση. Πρέπει να μιλήσω με τον σύλλογο. Η Τότεναμ πρέπει να με αξιολογήσει. Δεν μπορώ να αποδεχτώ να χάνω.

Έχουμε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Αυτό δεν μου συμβαίνει εμένα», δήλωσε ο Κόντε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπέρνλι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ