Λέστερ: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Φοφανά μέχρι το 2027

Λέστερ: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Φοφανά μέχρι το 2027

Η Λέστερ προχώρησε σε μια ακόμη ανανέωση συμβολαίου, καθώς ανακοίνωσε έκανε επέκταση του συμβολαίου του Φοφανά μέχρι το 2027.

Η Λέστερ έχει ξεκινήσει την διαδικασία των ανανεώσεων στους ποδοσφαιριστές και μετά τους Τζέιμς Τζάστιν και Γουίλφριντ Ν’ Ντιντί, τη σκυτάλη πήρε ο 21χρονος αμυντικός, Γουέσλεϊ Φοφανά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας ο Γουέσλεϊ Φοφανά υπέγραψε νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2027.

Η Λέστερ τον απέκτησε από τη Σεντ Ετιέν τον Οκτώβριο του 2020, έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Φοφανά να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην πρώτη του σεζόν στην Premier League και να γίνεται βασικός και αναντικατάστατος από τη βασική ενδεκάδας της ομάδας.

Βέβαια, ένας σοβαρός τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί από το περασμένο καλοκαίρι δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί καθόλου στη φετινή σεζόν, αλλά πλέον, βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω νέο συμβόλαιο. Δείχνει ότι ο σύλλογος έχει εμπιστοσύνη στο να μου το προσφέρει μέχρι το 2027. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ο σύλλογός μου, αγαπώ τους οπαδούς, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να επιστρέψω και να παίξω», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο 21χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ