Ο Αμπράμοβιτς θα αποφασίσει για την χρεοκοπία της Τσέλσι

Ο Αμπράμοβιτς θα αποφασίσει για την χρεοκοπία της Τσέλσι

Οι χορηγοί της Τσέλσι βγάζουν προβλήματα αυτή τη στιγμή και φέρνουν τους «μπλε» σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Πόσο ορατός είναι αυτή τη στιγμή ο κίνδυνος της χρεοκοπίας και γιατί όλα είναι στο... χέρι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς;

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει στην ποδοσφαιρική κοινότητα η απόφαση της κυβέρνησης της Μεγάλης Βρετανίας να «χτυπήσει» με κυρώσεις τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, περιορίζοντας παράλληλα και την Τσέλσι σε μεγάλο βαθμό.

Οι «μπλε» βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, καθώς οι κυρώσεις κατά του Ρώσου ιδιοκτήτη τους, περιορίζουν και την ίδια την ομάδα σε βασικούς τομείς, ενώ ήδη προκύπτουν προβλήματα και με τους χορηγούς.

Ο βασικός χορηγός της φανέλας «ThreeUK» ανακοίνωσε χθες τη προσωρινή διακοπή της συνεργασίας με την Τσέλσι, ζητώντας παράλληλα να αφαιρεθεί το λογότυπο της εταιρίας από τις εμφανίσεις που φοράνε οι ποδοσφαιριστές και από όλα τα μέρη του «Στάμφορντ Μπριτζ», έως να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της πώλησης του συλλόγου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Νησί, το ίδιο σκέφτεται να κάνει και η Nike με την οποία η Τσέλσι έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός δις. έως και το 2026, ενώ και η Hyundai ετοιμάζεται να μιλήσει με τους Λονδρέζους για το μέλλον της συνεργασίας.

Όλα αυτά βάζουν τους «μπλε» σε πιο δύσκολη θέση, με τον κίνδυνο της χρεοκοπίας να βάζει έξτρα πίεση στον Αμπράμοβιτς. Ωστόσο πόσο ορατό είναι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή;

Εφόσον η Τσέλσι δεν πωληθεί μέχρι τις 31/5, τότε ναι, οι «μπλε» θα φτάσουν στον… πάτο και θα χρεοκοπήσουν! Ωστόσο ήδη οι διαδικασίες της πώλησης «τρέχουν» και μαζί με την Τσέλσι και η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τη «φόρμουλα» για να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται η υπόθεση και να επιστρέψει στην κανονικότητα ο σύλλογος.

Φυσικά όλα μπορούν να αλλάξουν εάν ο Αμπράμοβιτς αποφασίσει να οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα και να βάλει το «εγώ» του πάνω από την Τσέλσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ