Επικός Τούχελ: «Θα οδηγήσω εγώ για να παίξουμε με τη Λιλ»

Επικός Τούχελ: «Θα οδηγήσω εγώ για να παίξουμε με τη Λιλ»

Τρομερός για άλλη μια φορά ο Τόμας Τούχελ που δείχνει πως δεν χάνει το χιούμορ του ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η ομάδα του.

Νίκη και απαντήσεις σε όλα όσα γίνονται εκτός των τεσσάρων γραμμών για την Τσέλσι. Σε ένα παιχνίδι που έγινε στη σκιά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και όλων των κυρώσεων που έχουν… χτυπήσει και την Τσέλσι, η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπόρεσε να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη, κυρίως για τον ψυχολογικό τομέα των ποδοσφαιριστών.

Όπως συμβαίνει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Τόμας Τούχελ χρειάστηκε να απαντήσει για άλλη μια φορά σε μερικές δύσκολες ερωτήσεις.

Αυτή τη φορά ο Γερμανός τεχνικός χρειάστηκε να απαντήσει για το πως θα ταξιδέψει στη Γαλλία για την αναμέτρηση με τη Λιλ η Τσέλσι.

Ο Τούχελ ωστόσο έδωσε την πιο… επική απάντηση που θα μπορούσε να δώσει. «Τι θα κάνουμε εάν δεν έχουμε αεροπλάνο; Θα οδηγήσω εγώ ένα επταθέσιο αυτοκίνητο για να παίξουμε με τη Λιλ», είπε ο Γερμανός, καθώς οι «μπλε» δεν μπορούν να ξοδέψουν περισσότερες από 20.000 λίρες για τα εκτός έδρας παιχνίδια τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ