Πογκμπά: «Μου έκλεψαν το μετάλλιο του Μουντιάλ, ενώ ήταν τα παιδιά μου στο σπίτι»

Πογκμπά: «Μου έκλεψαν το μετάλλιο του Μουντιάλ, ενώ ήταν τα παιδιά μου στο σπίτι»

O Πολ Πογκμπά σε συνέντευξη του στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», μίλησε για την ληστεία που έγινε στο σπίτι, ενώ βρίσκονταν μέσα τα παιδία του και αποκάλυψε πως του έκλεψαν το μετάλλιο από το Μουντιάλ του 2018.

Στις 15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνιζόταν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League, όπου γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης, με τον Πολ Πογκμπά στο συγκεκριμένο παιχνίδι να περνά ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα την ίδια ώρα που ο Γάλλος προσπαθούσε μαζί με την ομάδα να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση στο σπίτι του είχαν εισβάλει τρεις ληστές, ενώ τα δύο του παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Ο διεθνής Γάλλος χαφ των «Κόκκινων Διαβόλων» παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» και αποκάλυψε πως οι ληστές του έκλεψαν το μετάλλιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που κέρδισε στο Μουντιάλ του 2018 με τους «Τρικολόρ», μαζί με κοσμήματα της μητέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολ Πογκμπά: 

«Εγώ είμαι καλά, η οικογένειά μου επίσης. Είχα μια εβδομάδα που με εξέπληξε αρκετά, με τον αγώνα του Champions League όπου έμαθα ότι δεν θα παίξω και όταν πήγα σπίτι, ανακάλυψα ότι λήστεψαν το σπίτι μου μετά την είσοδο τριών ατόμων που έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο μου.

Εκεί ήταν τα κοσμήματα της μητέρας μου, το μετάλλιο μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που με τρόμαξε περισσότερο, είναι ότι τα δύο παιδιά μου ήταν στο σπίτι με τη νταντά κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Άκουσε τα πάντα κάλεσε τη γυναίκα μου και την ασφάλεια και μετά κλείστηκε με τα παιδιά (ηλικίας 1 και 2 ετών) σε ένα δωμάτιο. Για αρκετές μέρες μετά, ήταν σε σοκ. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά μου είναι καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ