Ρούνεϊ: «Προτιμώ τον Ποτσετίνο για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ»

Ρούνεϊ: «Προτιμώ τον Ποτσετίνο για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ»

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι είναι δεδομένη και ο Ρούνεϊ σε δηλώσεις του ανέφερε πως προτιμά τον Ποτσετίνο για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν πρόκειται να παραμένει μετά το καλοκαίρι στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διοίκηση εξετάζει τις περιπτώσεις των Μαουρίτσο Ποτσετίνο της Παρί Σεν Ζερμέν και του Ερικ Τεν Χαγκ του Αγιαξ. Μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός πέρασε από συνέντευξη με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδα.

Τη διαδικασία για την εξεύρεση του νέου τεχνικού έχουν αναλάβει ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τζον Μούρτοχ και ο τεχνικός διευθυντής Ντάρεν Φλέτσερ. Αρχικά προχώρησαν σε συζητήσεις και στην συνέχεια θα προχωρήσουν σε επίσημες συνεντεύξεις. Μετά τον Τεν Χαγκ σειρά αναμένεται να πάρουν οι Μαουρίτσιο Ποκετίνο, Τζουλιέν Λοπετέγκι και Λουίς Ενρίκε.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε ο Γουέιν Ρούνεϊ και δήλωσε πως προτιμά τον Αργεντινό τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ολλανδό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γουέιν Ρούνεϊ: 

«Ανάμεσα στους δύο προτιμώ τον Ποτσετίνο. Εχει δουλέψει εδώ και ξέρει καλά την Premier League. Είναι ο τεχνικός που χρειάζεται η ομάδα, αλλά πρέπει να στηριχθεί και να του δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να δείξει τη δουλειά του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ