Άστον Βίλα – Τότεναμ 0-4: Χατ τρικ του Σον και φουλ για τετράδα τα «σπιρούνια»

Άστον Βίλα – Τότεναμ 0-4: Χατ τρικ του Σον και φουλ για τετράδα τα «σπιρούνια»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σον, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ η Τότεναμ διέλυσε με 4-0 την Άστον Βίλα και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις γκέλες των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν δώρα στην Τότεναμ, η οποία φρόντισε να τα ανοίξει. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σον, ο οποίος σημειώσε χατ τρικ, η Τότεναμ διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας την Άστον Βίλα και στρογγυλοκάθισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χέουνγκ Μιν Σον φρόντισε να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που στη συνέχεια τα χρειάστηκαν, αφού οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πολύ καλά. Οι ευκαιρίες των παικτών του Στίβεν Τζέραρντ όμως έβρισκαν για αντίπαλο έναν εξαιρετικό Ουγκό Λορίς, που κρατούσε το μηδέν.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ, ωστόσο με διαφορετικό σκόρερ. Ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι αυτήν τη φορά,έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και κάπου εκέι η Άστον Βίλα έχασε την ψυχραιμία της και κατέρρευσε. Ο Σον με άλλα δύο γκολ σημείωσε χατ τρικ και η Τότεναμ έφυγε με νίκη από μία δύσκολη έδρα, αποκτώντας το πάνω χέρι για την κατάληψη της 4ης θέσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ