Σοκαριστική καταγγελία: «Ο γιος μου είναι αυτιστικός και ο Ρονάλντο του μελάνιασε το χέρι» (vid)

Σοκαριστική καταγγελία: «Ο γιος μου είναι αυτιστικός και ο Ρονάλντο του μελάνιασε το χέρι» (vid)

Η Σάρα Κέλι, μητέρα του φίλου της Έβερτον, Τζέικ, ο οποίος είναι αυτιστικός προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία, λέγοντας πως μετά το τέλος του ματς με τη Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο του μελάνιασε το χέρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε μετά την ήττα από την Έβερτον με 1-0 πάνω σε έναν οπαδό των «ζαχαρωτών» πετώντας το κινητό του στο έδαφος. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλησε να απολογηθεί για το ξέσπασμά του και σε μια προσπάθεια να επανορθώσει προσκάλεσε τον νεαρό φίλο των «ζαχαρωτών» στο Ολντ-Τράφορντ για να παρακολουθήσει ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, Η Σάρα Κέλι, μητέρα του φίλου της Έβερτον, Τζέικ, ο οποίος είναι αυτιστικός και έπασχε από δυσπραξία, ανέφερε πως ο γιος της παρακολούθησε τον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα κι ως… δώρο είχε μια μελανιά στο χέρι τονίζοντας ότι ήταν πολύ δυνατό το χτύπημα του Πορτογάλου.

«Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισαν να φεύγουν. Ήμασταν ακριβώς δίπλα στη φυσούνα όπου και περνούσαν οι παίκτες για τα αποδυτήρια. Ο γιος μου τους βιντεοσκόπησε όλους με το κινητό του. Εστίασε στον Ρονάλντο επειδή ο Πορτογάλος είχε κατεβάσει την κάλτσα του και το πόδι του αιμορραγούσε. Κατέβασε το τηλέφωνό του προς το πόδι του για να δει τι ήταν και δεν μίλησε καν. Τότε ο Ρονάλντο πέρασε δίπλα του και με τρομερό χτύπημα έσπασε το τηλέφωνο από το χέρι του γιου μου και συνέχισε να περπατά.

Έκλαιγα, ταράχτηκα, ο Τζέικομπ ήταν σε απόλυτο σοκ, είναι αυτιστικός και έχει επίσης δυσπραξία, οπότε δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μέχρι να επιστρέψει τώρα στο σπίτι. Είναι πραγματικά στενοχωρημένος γι’ αυτό και τον αποτρέπει να πάει ξανά στο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου που πήγε», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Τζέικ.

Δείτε το βίντεο με την κίνηση του Ρονάλντο:

Δείτε τις φωτογραφίες με το χέρι του και το κινητό του 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ