Ο Αγουέρο απάντησε στον Γκαρνάτσο: «Θεωρείς τον Κριστιάνο κορυφαίο γιατί δεν έχεις παίξει με τον Μέσι

Ο Αγουέρο απάντησε στον Γκαρνάτσο: «Θεωρείς τον Κριστιάνο κορυφαίο γιατί δεν έχεις παίξει με τον Μέσι

Ο 17χρονος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον κορυφαίο όλων των εποχών και ο Σέρχιο Αγουέρο έσπευσε να του απαντήσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επι της Νόριτς, με τον Πορτογάλο σταρ να πετυχαίνει το 60ο χατ τρικ στην καριέρα του, και να κρατά τους «κόκκινους διάβολους» γερά στο κόλπο της τετράδας.

Ο ηγέτης της Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση, με τον 17χρονο χαφ  Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, να του πλέκει το εγκώμιο με ανάρτηση στα social media.

«Ο κορυφαίος όλων των εποχών» έγραψε ο νεαρός κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Ρονάλντο.

Με αφορμή την ανάρτηση του νεαρού, ο Κουν Αγουέρο άρπαξε την ευκαιρία  και χωρίς να διστάσει σχολίασε τη δημοσίευση του Γκαρνάτσο, λέγοντας: «Επειδή δεν έχεις παίξει ακόμα με τον καλύτερο, Λιονέλ Μέσι».

Ο 17χρονος προπονείται τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ και είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες, όπως δήλωσε ο Ραλφ Ράνγκνικ στο κανάλι της ομάδας.

«Είναι μόλις 17, αλλά αν παραμείνει προσγειωμένος, όχι μόνο θα κάθεται στον πάγκο, αλλά θα παίζει για αυτόν τον σύλλογο», ανέφερε επίσης ο Γερμανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ