Επενδύουν στην πρόταση του Μπρόουτον για την αγορά της Τσέλσι ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς! (pic)

Επενδύουν στην πρόταση του Μπρόουτον για την αγορά της Τσέλσι ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς! (pic)

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το Νησί, ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στην Τσέλσι και να «μπουν» μαζί με τον Σερ Μάρτιν Μπρόουτον ο οποίος έχει περάσει στο τελικό στάδιο.

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η πώληση της Τσέλσι και η αλλαγή σελίδας της, μετά από 19 χρόνια στα χέρια του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, η Raine Group που έχει αναλάβει τη μεγάλη υπόθεση της πώλησης έβγαλε τους τέσσερις τελικούς υποψήφιους αγοραστές.

Η αμερικανική τράπεζα που διαχειρίζεται τη μεγάλη υπόθεση είχε δώσει deadline μέχρι τις 14/4 στους υποψήφιους αγοραστές, με τους Ρίκετς να κάνουν πίσω, όπως έγινε γνωστό.

Μία από τις τρεις προτάσεις που κατάφεραν να περάσουν και να μπουν στο τελικό στάδιο, είναι αυτή του Σερ Μάρτιν Μπρόουτον. Ο Άγγλος φέρεται να έχει μια πολύ δυνατή πρόταση στα χέρια του, την οποία μάλιστα φαίνεται πως πιστέυουν και δύο μεγάλοι αθλητές.

Ο λόγος για τον Λιούις Χάμιλτον και τη Σερένα Γουίλιαμς! Όπως αναφέρει δημοσιογράφος του Sky Sports, οι δύο αθλητές είναι πρόθυμοι να επενδύσουν από 10 εκατομμύρια ο καθένας, προκειμένου να αναλάβουν έναν εξωτερικό ρόλο στην ομάδα, με καμπάνιες κατά του ρατσισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ