Λύτρωσε την Τσέλσι στις καθυστερήσεις ο Πούλισικ (1-0, vid)

Λύτρωσε την Τσέλσι στις καθυστερήσεις ο Πούλισικ (1-0, vid)

Με γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Τσέλσι επικράτησε με σκορ 1-0 της Γουέστ Χαμ. Με νίκη συνέχισε και η Μπέρνλι, ενώ με την ισοπαλία συμβιβάστηκαν Μπράιτον και Σαουθάμπτον.

Ο Κρίστιαν Πούλισικ έδωσε τη λύση στην Τσέλσι, με τον Αμερικανό να σκοράρει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κόντρα στη Γουέστ Χαμ, χαρίζοντας έτσι τη νίκη με σκορ 1-0 στην ομάδα του, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι μπλε ήταν κυρίαρχη σε ολόκληρο το παιχνίδι, πιέζοντας συνεχώς για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος. Αυτό δεν ερχόταν και ο χρόνος όλο και λιγόστευε για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι στο 87′, όμως ο Ζορζίνιο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τρία λεπτά αργότερα όμως, στο 90′, ο Κρίστιαν Πούλισικ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Τσαλομπά, Ζορζίνιο, Καντέ, Λόφτους Τσικ (76’ Ζιγές), Μάουντ, Χάβερτς (76’ Λουκάκου), Βέρνερ (76’ Πούλισικ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Τσουφάλ, Τζόνσον, Νόουμπλ (62’ Ράις), Γιαρμολένκο (73’ Μπόουεν), Σούτσεκ, Φορνάλς, Μπενραχμά (78 Λαντσίνι)

Nίκη για την Μπέρνλι – Στο «x» Μπράιτον και Σαουθάμπτον

Στα άλλα ματς, η Μπέρνλι κατάφερε να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γουλβς, με το μοναδικό τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες να το πετυχαίνει ο Ματέι Βίντρα στο 62ο λεπτό. Τέλος, φοβερό ματς στο Amex «Stadium» με την Μπράιτον να μένει στο 2-2 απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Το σκορ άνοιξε για τους «γλάρους» ο Γουέλμπεκ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ στο 44′ ο Σαλισού έκανε το 2-0, για να έρθει ο Γουόρντ-Πράους να μειώσει σε 2-1, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι «Άγιοι» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 54′ με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 2-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ