Το πλάνο της Νότιγχαμ, οι υπεραξίες και τα 20 εκατ ευρώ που προσφέρει η Τότεναμ του Κόντε

Το πλάνο της Νότιγχαμ, οι υπεραξίες και τα 20 εκατ ευρώ που προσφέρει η Τότεναμ του Κόντε

Η επιτυχία της Νότιγχαμ είναι πολυδιάστατη. Και ο Τζεντ Σπενς μπορεί πρώτος να το ομολογήσει με μία πολύ σπουδαία μεταγραφή.

Σαν το… μέλι γύρω από το ρόστερ της Νότιγχαμ που κέρδισε την άνοδο στην Premier League. Και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας; Ο πρώτος που μπορεί να το επιβεβαιώσει είναι ο Τζεντ Σπενς. Δανεικός από τη Μίντλεσμπρο, κερδισμένος 100% και πλέον στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ που είναι έτοιμη να προσφέρει 20 εκατ ευρώ για να τον αποκτήσει!

Ναι, η Νότιγχαμ απέκτησε τις υπηρεσίες του Τζεντ Σπενς την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Μίντλεσμπρο και δικαιώθηκε 100%, με τον 21χρονο δεξιό φουλ-μπακ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να παίζει καταλυτικό ρόλο στο να εξασφαλίσει η Φόρεστ την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία μετά από 23 χρόνια απουσίας. Για την ακρίβεια ο νεαρός άσος κατέγραψε 50 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Νότιγχαμ έχοντας στο ενεργητικό του 3 γκολ και 5 ασίστ.

Το γεγονός αυτό έκανε την ομάδα, της οποίας ηγείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να προσπαθεί να ανανεώσει την παραμονή του στο Σίτι Γκράουντ ερχόμενη σε συμφωνία με την «Μπόρο», όμως φαίνεται πως έχει έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το Νησί, η ομάδα που έχει βάλει στο ραντάρ της τον παίκτη είναι η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, η οποία παρακολουθεί εδώ και μήνες τον παίκτη, με τα σπιρούνια να καταθέτουν μάλιστα πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για χατίρι του.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως πρόταση για τον παίκτη έχει καταθέσει και η Φόρεστ, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να έχει ως ισχυρό διαπραγματευτικό ατού την παρουσία της στο Champions League για να πείσει τον νεαρό μπακ να αποδεχτεί τη δική της πρόταση και όχι εκείνη της νεοφώτιστης στην Premier League, Νότιγχαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ