Η Λίβερπουλ υπέγραψε τον Καρβάλιο ως τον παίκτη-σταρ της Φούλαμ στη μεταγραφή των 8 εκατ. λιρών

Η Λίβερπουλ υπέγραψε τον Καρβάλιο ως τον παίκτη-σταρ της Φούλαμ στη μεταγραφή των 8 εκατ. λιρών

Αφού βοήθησε τους Cottagers να επιστρέψουν στην Premier League ως πρωταθλητές, ο 19χρονος αποκτήθηκε από τους κόκκινους ως η πρώτη καλοκαιρινή τους μεταγραφή

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Φάμπιο Καρβάλιο της Φούλαμ, σε μια συμφωνία αξίας 8 εκατομμυρίων στερλινών (10 εκατ. δολαρίων).

Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Cottagers, ο 19χρονος θα μετακομίσει στο Άνφιλντ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι πενταετούς διάρκειας, με τη Λίβερπουλ να καταβάλλει 5 εκατ. στερλίνες (6,2 εκατ. δολάρια) και επιπλέον 3 εκατ. στερλίνες (3,7 εκατ. δολάρια) σε πρόσθετες παροχές που
σχετίζονται με την απόδοση. Οι κόκκινοι συμπεριέλαβαν επίσης ρήτρα πώλησης 20%.

Πώς υπέγραψε η Λίβερπουλ τον Καρβάλιο, ποδοσφαιριστή της Φούλαμ;

Η Λίβερπουλ ήθελε αρχικά να υπογράψει τον Καρβάλιο τον Ιανουάριο. Ωστόσο, συμφώνησε με τη Φούλαμ στις 6 το απόγευμα της τελευταίας ημέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Η Φούλαμ συμφώνησε να τον κρατήσει στον σύλλογο για το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει όλα τα χαρτιά μέχρι την καταληκτική ημερομηνία των 11 μ.μ. και έτσι η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Πηγές του Άνφιλντ πίστευαν ότι ο Καρβάλιο θα κατέληγε τελικά στο Μέρσεϊσαϊντ παρά το γεγονός αυτό. Μετά την άγρια αποχώρηση του Χάρβεϊ Έλιοτ για τη Λίβερπουλ το 2019, οι Μάικλ Έντουαρντς και Τζούλιαν Γουόρντ προσπάθησαν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τη Φούλαμ.

Ο Γουόρντ έχει ισχυρές σχέσεις με τον προπονητή της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, και τον διευθύνοντα σύμβουλο Άλιστερ Μάκιντος. Η Λίβερπουλ φέρεται να εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο Μάκιντος (αντιπρόεδρος των Κότατζερς) χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις.

Η συμφωνία που έφερε τον Χάρι Γουίλσον στο Craven Cottage πέρυσι βοήθησε τις σχέσεις και η Λίβερπουλ άφησε τον Νέκο Γουίλιαμς να έρθει δανεικός στη Λίβερπουλ στα τέλη Ιανουαρίου. Και οι δύο ήταν βασικοί στην άνοδο της Σίλβα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Λίβερπουλ: Η Λίβερπουλ είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το πρωτάθλημα: Πού θα ταιριάξει ο Καρβάλιο;

Ο Καρβάλιο έχει ήδη αντίκτυπο στην Premier League. Έκανε τέσσερις συμμετοχές στην πλάτη της ομάδας την περίοδο 2020-21, σκοράροντας μία φορά και έχοντας άλλες τρεις συμμετοχές.

Το πραγματικό του ξεπέταγμα έγινε τη φετινή σεζόν. Ο Σίλβα τον έχει δει ως κανονικό παίκτη, σκοράροντας 11 γκολ σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κέρδισε επίσης την πρώτη του κλήση για την ομάδα U21 της Πορτογαλίας.

Αν και είναι αρκετά ευέλικτος για να παίξει σε οποιαδήποτε θέση της επιθετικής γραμμής, πηγές της Λίβερπουλ αναφέρουν ότι οι καλύτεροι ρόλοι του είναι από την αριστερή πλευρά και ως Νο 10.

Μπορεί επίσης να παίξει φαρδιά πλατιά στα δεξιά ως Νο 9, ή σε μια τριάδα στη μεσαία γραμμή. Πάντως, το Άνφιλντ επιβεβαίωσε ότι θα παίξει ως μέρος της γραμμής κρούσης, τουλάχιστον, αλλά εξακολουθεί να είναι τόσο αβέβαιο όσο ένα στοίχημα σε ένα online casino NetBet πού θα παίξει μπροστά.

Οι δυνατότητές του είναι τεράστιες, γι’ αυτό και έχει γίνει περιζήτητος από ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Φούλαμ του επέτρεψε να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο AXA για ιατρικές εξετάσεις, να συναντηθεί με τον προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ και πιστεύεται ότι προετοιμάζεται για την προετοιμασία, όταν θα συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Καρβάλιο, ο οποίος βρίσκεται στη Φούλαμ από την ηλικία των 12 ετών, πληροί τις προϋποθέσεις για το καθεστώς του home-grown της Premier League.

Ο Κλοπ είναι «περήφανος, αλλά απογοητευμένος» για την απώλεια του τίτλου της Λίβερπουλ στην Premier League. Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 92 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Πεπ Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Θα ενταχθεί σε μια συναρπαστική ομάδα νεαρών παικτών του Άνφιλντ, όπως οι Κέρτις Τζόουνς και Έλιοτ, καθώς και οι Κάιντε Γκόρντον, Τάιλερ Μόρτον, Κέρτις Τζόουνς και Ιμπραχίμα Κονάτε. Όλοι τους είναι ηλικίας 23 ετών ή νεότεροι.

Οι Reds απέκτησαν επίσης το καλοκαίρι τον Ben Doak, έναν έφηβο της Celtic, και ελπίζουν να αποκτήσουν τον Calvin Ramsay, έναν 18χρονο δεξιό μπακ από την Aberdeen.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ