Πολύ κοντά στον Κουκουρέγια η Τσέλσι

Πολύ κοντά στον Κουκουρέγια η Τσέλσι

Η Τσέλσι φαίνεται να έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Κουκουρέγια και απομένει να τα βρει και με την Μπράιτον για την απόκτηση του 24χρονου.

Η Τσέλσι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Κουκουρέγια σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, πάντα έγκυρος σε μεταγραφικά ζητήματα, οι «μπλε» έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον 24χρονο αριστερό μπακ ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Premier League.

Απομένει πλέον, οι «συνταξιούχοι» να τα βρουν και με την Μπράιτον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Διαβάστε επίσης: Τελικά τι θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο; ( Pic, vids)

Η Τσέλσι λοιπόν ετοιμάζεται να κάνει στη Μάντσεστερ Σίτι ότι έπαθε αυτή δις, από την Μπαρτσελόνα, καθώς όπως όλα δείχνουν θα της αρπάξει μέσα από τα χέρια τον Κουκουρέγια, για τον οποίο οι «πολίτες» είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Ο διεθνής Ισπανός, μπορεί να αποτελέσει ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Τόμας Τούχελ καθώς έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά.

Ο 24χρονος ήταν φέτος την περασμένη σεζόν ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ της Premier League  πραγματοποιώντας 39 εμφανίσεις συνολικά, έχοντας ένα γκολ και  δύο ασίστ.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στατιστικά του είναι τα 247 κοψίματα καθώς και τα 69 κερδισμένα τάκλιν που τον έφεραν στην πρώτη θέση των δυο σχετικών κατηγοριών

Πριν από περίπου ένα χρόνο, πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση  με την εθνική Ισπανίας, στη φιλική νίκη με 4-0, κόντρα στη Λιθουανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ