Τεν Χαγκ: «Ο Ρονάλντο θα κριθεί στο γήπεδο, όπως όλοι»

Τεν Χαγκ: «Ο Ρονάλντο θα κριθεί στο γήπεδο, όπως όλοι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κατά πολλούς ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όμως για να αγωνιστεί στην ομάδα του Τεν Χαγκ πρέπει να μοχθήσει...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, καθώς δείχνει να είναι δυσαρεστημένος με πολλά πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πέρα από το γεγονός ότι θέλει σαν τρελός να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» έτσι ώστε να μπορεί να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παίζει στο Champions League, ο  Πορτογάλος έχει να ασχοληθεί και με την περίσσεια αυστηρότητα του νέου του προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ.

Τι κι αν έχει σπάσει αμέτρητα ρεκόρ, τι κι αν έχει «μαζέψει» σχεδόν όλους τους τίτλους έχει διεκδικήσει, τι κι αν θεωρείται κατά κοινή ομολογία ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, ο Ρονάλντο θα πρέπει να μοχθήσει για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα του Ολλανδού τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Αυτή την 11άδα «έδειξε» ο Κορμπεράν – Βασικός ο Αβιλα, 4άδα στην άμυνα, μπέρδεμα στην επίθεση

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παραχώρησε συνέντευξη με την οποία δείχνει πως πρόθεση του είναι να ρίξει τους τόνους από τις προηγούμενες δηλώσεις του, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να χαριστεί σε κανέναν, ούτε καν στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως γνωρίζει την σπουδαιότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως πρέπει να αποδείξει και αυτός μέσα στο γήπεδο πως αξίζει φανέλα βασικού, όπως όλοι άλλωστε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεν Χαγκ:

«Ναι, χωράει στα πλάνα μου και έχει αποδείξει ότι είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής, όμως, όπως συμβαίνει με όλους, κρίνονται από το παρόν και τα όσα αποδίδουν στο γήπεδο. Όλοι κρίνονται βάσει της εμφάνισής τους στα ματς. Πρέπει και ο Κριστιάνο να μου αποδείξει πράγματα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ