Δυσαρεστημένος με τον Ρονάλντο ο Τεν Χαγκ

Δυσαρεστημένος με τον Ρονάλντο ο Τεν Χαγκ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από την φιλική αναμέτρηση με την Ράγιο Βαγιεκάνο πριν την ολοκλήρωση της, με τον Τεν Χαγκ να είναι έξαλλος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ονόματα του καλοκαιριού, καθώς έχει απασχολήσει έντονα την αθλητική επικαιρότητα με τα… καμώματα του.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Πορτογάλος θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό όπως όλα δείχνουν δεν κατέστη εφικτό. Έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Μία από αυτές ήταν το φιλικό παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, από το οποίο αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση του αφού αγωνίστηκε  μονο τα 45 πρώτα  λεπτά. Η κίνηση του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και στους οπαδούς αλλά και μέσα στον οργανισμό των «κόκκινων διαβόλων».

Διαβάστε επίσης: Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός, «έπεσε» η ποινή του τελικού – Με κόσμο το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε αρχικά να δηλώσει πως δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα και πως όλα είναι εντάξει. ην άποψη αυτή όμως δεν έδειξε να την ασπάζεται ο τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος φάνηκε φανερά εκνευρισμένος στις δηλώσεις του, και τόνισε πως η κίνηση αυτή ήταν απαράδεκτη.

Οι δηλώσεις του Τεν Χαγκ:

«Δεν είμαι καθόλου εντάξει με αυτό που συνέβη. Είναι απαράδεκτο. Τους το είπα, είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν. Είμαστε όλοι μια ομάδα. Πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες μέχρι και την τελευταία στιγμή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ