Νέα μεταγραφική… ένεση για την Έβερτον

Νέα μεταγραφική… ένεση για την Έβερτον

Στην Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κόνορ Κόουντι.

Ο Άγγλος διεθνής αμυντικός, Κόνορ Κόουντι, εντάχθηκε στην Έβερτον από την Γουλβς με την μορφή δανεισμού για μια σεζόν, όπως ανακοίνωσαν οι δύο σύλλογοι της Premier League.

«Είναι απίστευτο να πηγαίνεις στην Έβερτον», είπε στο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας ο Κόουντι, ο οποίος πέρασε τα τελευταία επτά χρόνια στη Γουλβς και ήταν αρχηγός της ομάδας τα τελευταία τέσσερα.

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου είχε «δέσει» τέσσερις ποδοσφαιριστές με «εγκληματικά» συμβόλαια (pics)

«Μόλις άκουσα το ενδιαφέρον, από τον προπονητή (Φρανκ Λάμπαρντ) αλλά και από τον σύλλογο, ήθελα πολύ να γίνω μέλος της αμέσως. Πετάω στα σύννεφα. Έχω μεγαλώσει κοντά στην πόλη. Είμαι κάποιος, που ήθελε απεγνωσμένα να έλθει εδώ. Έχω οικογένεια και φίλους που είναι τεράστιοι φίλαθλοι της Έβερτον», σχολίασε ενθουσιασμένος ο Κόουντι.

Ο 29χρονος άσος, εντάχθηκε στην Γουλβς ως μέσος το 2015 από τη Χάντερσφιλντ και μετατράπηκε σε κεντρικό αμυντικό, υπό τον πρώην προπονητή της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Μετράει 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Γουλβς.

«Ο Κόνορ ήταν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας μας τις τελευταίες πέντε σεζόν», δήλωσε ο πρόεδρος της Γουλβς, Τζεφ Σι και συνέχισε: «Η αφοσίωσή του στην Γουλβς σε αυτό το διάστημα, σημαίνει ότι επιλέγουμε να μην σταθούμε εμπόδιο στην επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο αλλού και φεύγει με τις καλύτερες ευχές μας».

Ο Κόουντι έχει 10 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας, κάνοντας το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2020 στον αγώνα του Nations League με την Δανία.

«Είμαι εδώ για να δώσω απολύτως ό,τι έχω για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Είναι σημαντικό να εργασθώ όσο πιο σκληρά μπορώ για να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει και να κάνω τους ανθρώπους υπερήφανους», τόνισε.

Ο Κόουντι είναι η τέταρτη μεταγραφή της Έβερτον στην τρέχουσα περίοδο μετά τους Τζέιμς Ταρκόφσκι, Ρούμπεν Βινάγκρε και Ντουάιτ ΜακΝίλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ