Σοκ στη Βραζιλία: Πρώην αστέρας της Premier League αποχώρησε από την Κορίνθιας λόγω θανατικών απειλών! (Pics)

Σοκ στη Βραζιλία: Πρώην αστέρας της Premier League αποχώρησε από την Κορίνθιας λόγω θανατικών απειλών! (Pics)

Πρώην αστέρας της Premier League ο οποίος αγωνίστηκε στις Τσέλσι και Άρσεναλ, εσπασε το συμβόλαιο του με την Κορίνθιας λόγω... θανατικών απειλών

Ο πρώην αστέρας της Premier League, Γουίλιαν, ο οποίος έχει παίξει σε Τσέλσι και Άρσεναλ, τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στην Κορίνθιας με την οποία έσπασε το συμβόλαιο του, λόγω απειλών που δεχόταν αυτός και η οικογένεια του για τη ζωή τους.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος δεν άντεξε όσα βίωνε στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του και αποφάσισε να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του με την Κορίνθιας να σέβεται την απόφαση του και τους λόγους για την οποία έφτασε σε αυτή και έκανε δεκτό το αίτημα του.

Διαβάστε επίσης: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Αλβαρο Γκονζάλες – Ελεύθερος και περιζήτητος ο Ισπανός στόπερ

Οι δηλώσεις του Γουίλιαν: «Δεν ήρθα στην Βραζιλία για να με απειλούν. Όποτε η Κορίνθιανς έχανε και μερικές φορές ακόμα κι αν εγώ απλώς δεν ήμουν σε καλή μέρα σ’ ένα παιχνίδι, η οικογένειά μου λάμβανε απειλές και κατάρες στα social media. Στην σύζυγό μου, στις κόρες μου, μετά από λίγο καιρό άρχισαν να επιτίθενται και στον πατέρα και την αδερφή μου».

Ο Βραζιλιάνος αστέρας φαίνεται πως «πλήρωσε» κάποιες κακές εμφανίσεις καθώς και αποκλεισμούς της ομάδας και έτσι βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών.

Πλέον, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Γουίλιαν θα ψάξει ακόμα μια ευκαιρία στην Ευρώπη, την ήπειρο όπου μεγαλούργησε με τα χρώματα των Τσέλσι και Άρσεναλ.

Τον ένα χρόνο που έμεινε στην Κορίνθιας αγωνίστηκε 45 φορές έχοντας ένα γκολ και έξι ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ