Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 1-1: Νέο «σοκ» για τους «Reds» και… μείον 4 (vids)

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 1-1: Νέο «σοκ» για τους «Reds» και… μείον 4 (vids)

Στο κυνήγι από νωρίς η Λίβερπουλ. Μετά το 2-2 με τη Φούλαμ στην πρεμιέρα, η Κρίσταλ Πάλας πήρε βαθμό στο Άνφιλντ και την άφησε στο -4 από την κορυφή. Αποβλήθηκε ο Νούνιες, μπήκε αλλαγή ο Τσιμίκας.

Ούτε τώρα για την Λίβερπουλ. Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Φούλαμ, οι «Reds» έμειναν στο 1-1 και με την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ και σκόρπισαν ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα για τον τίτλο.

Χαζή αποβολή για τον Νούνιες ο οποίος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 56′. Πέρασε ως αλλαγή ο Κώστας Τσιμίκας στο 63′ έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Στο -4 από την κορυφή οι κόκκινοι οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς που δεν χωρούν απώλειες για κανέναν.

Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους – Σασουόλο 3-0: Ιδανικό ξεκίνημα με σόου Βλάχοβιτς (vids)

Η Λίβερπουλ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 9ο λεπτό ο Έλιοτ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Άντερσεν να κόβει. Στη συνέχεια ο Νούνιες αστόχησε. Οι Reds κυριαρχούσαν, είχαν την κατοχή, όμως δέχθηκαν το γκολ στην κόντρα στην πρώτη τελική της Κρίσταλ Πάλας.

Πιο συγκεκριμέν στο 32′ ο Έζε έφαγε ιδανικά στην αντεπίθεση και «σέρβιρε» στον Ζαχά ο οποίος με ένα πλασέ αλα… Ανδρί έδωσε το προβάδισμα στους «αετούς» σοκάροντας το Άνφιλντ.

H Λίβερπουλ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, ωστόσο στο 57′ έμεινε με δέκα παίκτες ο Ντάργουιν Νούνιες είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημά του εκτός φάσης πάνω στον Άντερσεν.

Όμως λίγα λεπτά αργότερα οι «Reds» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Ντίας έκανε ένα εκπληκτικό σουτ από τα δεξιά και νίκησε τον Γκουαϊτά για το 1-1. Στο 63ο λεπτό ήταν και η ώρα του Τσιμίκα, ο οποίος πέρασε στη θέση του Ρόμπερτσον.

Η Λίβερπουλ στα εναπομείναντα λεπτά προσπάθησε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Πάλας, η οποία στο 78′ θα μπουρούσε να είχε πάρει εκ νέου το προβάδισμα ωστόσο ο Ζαχά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον (63’ Τσιμίκας), Φαν Ντάικ, Φίλιπς (63’ Γκόμεζ), Έλιοτ (80’ Καρβάλιο), Μίλνερ (63’ Χέντερσον), Φαμπίνιο, Ντίαζ, Σαλάχ, Νούνιες

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κλάιν, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουεχί, Σλουπ (88’ Ολίσε, Μίτσελ (80’ Μιλιβόγιεβιτς), Εζέ (80’ Χιουζ), Ντουκουρέ (80’ Ρίτσαρντς), Αγιού (63’ Εντουάρ), Ζαχά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ