Κατέθεσε προσφορά για Κούνια η Γιουνάιτεντ- Ζητάει περισσότερα η Ατλέτικο (Pic)

Κατέθεσε προσφορά για Κούνια η Γιουνάιτεντ- Ζητάει περισσότερα η Ατλέτικο (Pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε πολύ άσχημα τη φετινή σεζόν και έχει μεγάλη ανάγκη από μεταγραφές, για αυτό στρέφεται στην αγορά της Ισπανίας...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει εφιαλτικά την εφετινή σεζόν στην Premier League καθώς όχι μόνο έχει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά έβαλε από νωρίς στην ιστορία αυτής της χρονιάς έναν ιστορικό διασυρμό, αυτόν με 4-0 από την Μπρέτφορντ.

Στον σύλλογο έχουν να διαχειριστούν πολλά θέματα, όπως η γκρίνια του κόσμου, η απάθεια και η δυσάρεστη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο μα κυρίως πρέπει να βελτιώσουν την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: O Μπερνάρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το χθεσινό φιλικό της Σαρίγια και μπαίνει στο αεροπλάνο (pic)

Στο τελευταίο ζήτημα φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» βγήκαν ξανά στην μεταγραφική αγορά, κάνοντας πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ματέους Κούνια.

Οι «Rojiblancos» ωστόσο δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το ποσό αυτό και ζητάνε παραπάνω ώστε να παραχωρήσουν τον παίκτη στους Άγγλους, καθώς και ο ίδιος δείχνει ανοιχτός σε ενδεχόμενο μετακίνησης στην Premierleague.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο ως το 2026 και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και ήταν ένα από τα βασικά «όπλα» του Ντιέγκο Σιμεόνε. Σε 38 αγώνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης είχε επτά γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται πως η Γιουνάιτεντ κοιτάζει και τον Άλβαρο Μοράτα, ωστόσο αναφέρεται πως στο τέλος θα κινηθεί για την προσθήκη ενός εκ των δύο παικτών της Ατλέτικο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ