Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Ματσάρα στο Saint James’ Park και πρώτη γκέλα για τους Πολίτες

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Ματσάρα στο Saint James’ Park και πρώτη γκέλα για τους Πολίτες

Οι Πολίτες προηγήθηκαν με τον Γκουντογκάν (5’), οι γηπεδούχοι γύρισαν τούμπα το ματς (3-1), αλλά η Σίτι απάντησε με τους Χάαλαντ (60’) και Σίλβα (64’). Γλίτωσαν την ήττα, αλλά όχι την γκέλα οι πρωταθλητές.

Γκολ και θέαμα στο Saint James’ Park, με τη Νιούκαστλ να κοιτάζει στα μάτια τη Μάντσεστερ Σίτι και να την αναγκάζει στην πρώτη της γκέλα στη φετινή Premier League.

Οι Πολίτες προηγήθηκαν στο 5’ με τον Γκουντογκάν, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν τούμπα το παιχνίδι με τους Αλμιρόν (28’), Γουίλσον (39’) και Τρίπιερ (54’) και προηγήθηκαν με 3-1, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με τους Χάαλαντ (60’) και Μπερνάντο Σίλβα (64’), γλιτώνοντας μεν την ήττα, αλλά όχι την γκέλα (3-3), για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Διαβάστε επίσης: Η επιβεβαίωση του καλοκαιριού για to10.gr: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπερνάρντ στη Λεωφόρο (pics)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Γκουντογκάν, μετά την ωραία πάσα του Μπερνάρντο Σίλβα.  Στο 16’ ο Χάαλαντ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, με τους γηπεδούχους δύο λεπτά αργότερα να φτάνουν κοντά στο 1-1, αλλά το σουτ του Αλμιρόν από το σημείο του πέναλτι έφυγε άουτ.

Στο 27’ ο Έντερσον απέκρουσε την κεφαλιά του Μπερν, αλλά ένα λεπτό αργότερα η Νιούκαστλ ισοφάρισε με τον Αλμιρόν, μετά τη σέντρα του Σεν Μαξιμέν. Στο 39’ οι γηπεδούχοι γύρισαν τούμπα το παιχνίδι με πλασέ του Γουίλσον, μετά την ωραία ενέργεια του Σεν Μαξιμέν και πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 53’ η Μάντσεστερ Σίτι είχε δοκάρι με τον Χάαλαντ και ένα λεπτό αργότερα η Νιούκαστλ έκανε το 3-1 με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Τρίπιερ. Μετά το γκολ του Αγγλου αμυντικού οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 60’ μείωσαν σε 3-2 με τον Χάαλαντ, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πόουπ. Στο 63’ ο Νορβηγός βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ, σούταρε, αλλά ο Πόουπ απέκρουσε. Δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο η Σίτι βρήκε την ισοφάριση με πλασέ του Σίλβα, μετά τη «μαγική» κάθετη πάσα του Ντε Μπρόινε.

Στο 67’ ο Βέλγος απείλησε με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 76’ ο διαιτητής απέβαλε τον Τρίπιερ, αλλά στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφασή του μετά την εξέταση του βίντεο. Στο 78ο λεπτό ο Χάαλαντ αστόχησε από κοντά, ενώ στο 84’ το μακρινό σουτ του Μπότμαν έφυγε άουτ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 3-3 και την Σίτι να γλιτώνει την ήττα, αλλά όχι την γκέλα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπερν (90+5′ Κραφτ), Μπότμαν, Αλμιρόν (83’ Μέρφι), Γκιμαράες, Γουΐλοκ (70’ Λόνγκσταφ), Γουίλσον (69’ Γουντ), Σεν Μαξιμέν (90+4′ Ρίτσι), Ζοέλιντον

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Ακέ (21’ Ντίας), Στόουνς, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Φόντεν, Χάαλαντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ