Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3: Επιστροφή στις νίκες και την κορυφή για τους «κανονιέρηδες» (vids)

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3: Επιστροφή στις νίκες και την κορυφή για τους «κανονιέρηδες» (vids)

Η Άρσεναλ «πέρασε» χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την έδρα της Μπρέντφορντ με 3-0 και ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Την έκτη νίκη της σε επτά αναμετρήσεις πέτυχε η Άρσεναλ, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπρέντφορντ με 3-0, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League. Έτσι οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα βαθμό παραπάνω από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Οι Λονδρέζοι κυριάρχησαν από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο και στο 17ο λεπτό, ο Σαλίμπα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκαγιό Σακά, πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Ράγια και πέρασε τη γραμμή της εστίας, για να γίνει το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Ρότζερ Φέντερερ: O «μαέστρος» που άλλαξε το παγκόσμιο τένις (vids)

Έντεκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκαμπριέλ Ζεσούς να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να εκμεταλλεύεται την ωραία σέντρα του Τζάκα και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής να σκοράρει για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ ήταν και πάλι εκείνη που είχε τις ευκαιρίες και γρήγορα έφτασε και σε τρίτο γκολ, με τον Φάμπιο Βιέιρα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα με μακρινό σουτ με το αριστερό. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ αλλά ο Ράγια τον σταμάτησε, όπως και τους Σακά και Γκάμπριελ κρατώντας το σκορ στο 0-3.

Μπρέντφορντ: Ράγια, Χάικι, Άγερ, Μι, Χένρι, Γένσεν, Γιανέλτ, Γιάνσον, Ντασίλβα, Τόνεϊ, Μπεούμο.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Τσάκα, Πάρτεϊ, Σακά, Βιέιρα, Μαρτινέλι, Ζεσούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ