Έβερτον – Γουέστ Χαμ 1-0: Εσπασαν το… ρόδι και ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις τα «Ζαχαρωτά» (1-0)

Έβερτον – Γουέστ Χαμ 1-0: Εσπασαν το… ρόδι και ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις τα «Ζαχαρωτά» (1-0)

Με γκολ του Νιλ Μοπέ, η Έβερτον επικράτησε (1-0) της Γουέστ Χαμ, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στην εφετινή Premier League.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 7η αγωνιστική της εφετινής Premier League για να κάνει σεφτέ στα τρίποντα η Εβερτον. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ μπορεί να αγχώθηκε στο τέλος, αλλά τελικά, κατάφερε να επικρατήσει (1-0) της Γουέστ Χαμ στο Goodison Park.

Με την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, τα «Ζαχαρωτά» ξεκόλλησαν και από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Εβερτον ανέβηκε 13η με 7 βαθμούς, ενώ από την άλλη, τα ηττημένα «σφυριά» παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού με 4 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Ο επιφυλακτικός Ιβάν, ο παραγωγικός Αϊτόρ και ο ανέτοιμος (ακόμα) Μπερνάρντ

Η Γουέστ Χαμ ήταν καλύτερη, έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, αλλά το γκολ του Νιλ Μοπέ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 53ο λεπτό ο Γάλλος επιθετικός με ένα εξαιρετικό τελείωμα, έγραψε το 1-0 για το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι… σφυροκόπησαν την εστία του Μπέγκοβιτς, που είχε απάντηση σε κάθε επιθετική τους προσπάθεια.

Στο 74ο λεπτό το εκπληκτικό πλασέ του Μπενραχμά σταμάτησε στο δοκάρι της Έβερτον, ενώ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Μπόουεν σπατάλησε τεράστια ευκαιρία. Ετσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τρίποντο, με τη Γουέστ Χαμ να… βυθίζεται ολοένα και περισσότερο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ