Αυτός είναι ο αντι-Πότερ στην Μπράιτον (pic)

Αυτός είναι ο αντι-Πότερ στην Μπράιτον (pic)

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπράιτον, παίρνοντας τη θέση του Γκρέιαμ Πότερ, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Ο Ρομπέρτο Nτε Τζέρμπι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπράιτον, αντικαθιστώντας τον Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος προσελήφθη από την Τσέλσι.

Ο Ιταλός προπονητής, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναλαμβάνει το έργο να διατηρήσει τους «γλάρους» στα… υψηλά πατώματα της Premier League, καθώς βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Φούντας κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση (Vid)

Ο 43χρονος Ντε Τζέρμπι, είχε μείνει χωρίς δουλειά από τον περασμένο Ιούλιο και μετά την αποχώρηση του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ στο παρελθόν, έχει εργασθεί στην Σασουόλο.

«Εξετάσαμε τις περιπτώσεις αρκετών εξαιρετικών υποψηφίων, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν η υπ’ αριθμόν 1 επιλογή μας από την αρχή και ο μόνος με τον οποίο μιλήσαμε», δήλωσε σχετικά, ο αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ.

«Πιστεύουμε ότι ο Ρομπέρτο, είναι πολιτιστικά και τεχνικά η καλύτερη επιλογή για την Μπράιτον και το κατάλληλο άτομο για να συνεχίσει να αναπτύσσει τον σύλλογο με τους σημερινούς εξαιρετικούς παίκτες του», συνέχισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ