Ο Φούντας κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση (Vid)

Ο Φούντας κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση (Vid)

Στο 59ο λεπτό υπήρξε ένταση και ο Λόου κατηγόρησε τον Έλληνα επιθετικό ότι χρησιμοποίησε τη «λέξη Ν (νέγρος)».

Για ρατσιστική επίθεση κατά του Ντάμιον Λόου, στην αναμέτρηση της DC United με την Ιντερ Μαϊάμι, κατηγορείται ο Ταξιάρχης Φούντας.

Στο 59ο λεπτό υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο παικτών και ο Λόου κατηγόρησε τον Έλληνα επιθετικό ότι χρησιμοποίησε τη «λέξη Ν (σ.σ. νέγρος)».

Διαβάστε επίσης:

Μάλιστα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Φιλ Νέβιλ δήλωσε τα εξής: «Χρησιμοποιήθηκε μια λέξη που είναι απαράδεκτη στην κοινωνία. Είναι η χειρότερη λέξη στον κόσμο».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Φούντα, Γουέιν Ρούνεϊ, που τον έκανε άμεσα αλλαγή, είπε: «Υπήρξε μια καταγγελία, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα διερευνηθεί. Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα».

Θέση πήρε και η DC United μέσω του εκπροσώπου της: «Η ομάδα έχει λάβει γνώση των ισχυρισμών που αφορούν έναν παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Ίντερ Μαϊάμι. Ο σύλλογος θα συνεργαστεί στενά με το MLS και την Ίντερ Μαϊάμι για να ερευνήσει το περιστατικό».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Ελληνας επιθετικός, ισοφάρισε στο 58ο λεπτό σε 2-2, ενώ το τελικό σκορ (2-3), διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα (90`+4`), ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ