Στα χνάρια του NBA: Η Premier League ετοιμάζει All Star Game εναντίον των υπολοίπων πρωταθλημάτων!

Στα χνάρια του NBA: Η Premier League ετοιμάζει All Star Game εναντίον των υπολοίπων πρωταθλημάτων!

Πως θα σας φαινόταν ένα All Star Game ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Premier League και σε αυτούς των υπολοίπων top five πρωταθλημάτων της Ευρώπης;

Έχουν περάσει λίγες μόλις εβδομάδες από την ιδέα που έριξε στο τραπέζι της Premier League ο επικεφαλής της νέας ιδιοκτησιακής ομάδας της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, ο οποίος μίλησε για ένα ενδεχόμενο All Star Game που θα μπορούσε να διοργανώσει το αγγλικό πρωτάθλημα.

Μια ιδέα, προφανώς βασισμένη πάνω στο μοτίβο του NBA. Την ιδέα του Μπόλι οι περισσότεροι διάσημοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφοι, τη σχολίασαν αρνητικά, καθώς έκαναν λόγο για πλάνα που δεν χωράνε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Στο Ρέντη ο Πασχαλάκης, προπονήθηκε κανονικά – Το συμβόλαιο, ο Τζολάκης και το χειρουργείο του Βατσλίκ

Η ίδια η Premier League ωστόσο φαίνεται πως «πείνασε» με την ιδέα. Διότι, σύμφωνα με τους «Times», η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος ξεκίνησε ήδη να μελετάει το πλάνο και να σκέφτεται ιδέες για ένα ενδεχόμενο All Star Game!

Όπως υποστηρίζουν στο Νησί, οι άνθρωποι της Premier League θέλουν να διοργανώσουν ένα παιχνίδι ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του δικού τους πρωταθλήματος, κόντρα σε αυτούς των υπολοίπων κορυφαίων πρωταθλημάτων (La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1).

Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει πάρει θέση πάνω στο δημοσίευμα, τόσο από την πλευρά της Premier League, όσο και από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ