Ο Γκουαρντιόλα θέλει να κρατήσει τον Μπερνάντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα θέλει να κρατήσει τον Μπερνάντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι

Η Μπαρτσελόνα είναι γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δυσκολεύει το έργο της, αφού θέλει να τον κρατήσει στη Σίτι.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για τον Μπερνάντο Σίλβα και πρόκειται να επιστρέψει στις επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή το στο τέλος της σεζόν.

Έχοντας εξασφαλίσει τους απαιτούμενους οικονομικούς πόρους από τις νέες χορηγικές συμφωνίες της (Spotify) και την πώληση ποσοστού (15%+10%) των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του συλλόγου για τα επόμενα 25 χρόνια, η Μπαρτσελόνα επιμένει για τον Πορτογάλο άσο, προσφέροντας ένα ποσό που φτάνει περίπου τα 80 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος για τον Μαρσέλο»

Το συμβόλαιο του Σίλβα με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι 2025 και ο ίδιος ζήτησε προσωπικά από τον Πεπ Γκουαρδιόλα να του επιτρέψει να φύγει για την Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός, όμως, τεχνικός θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό των «πολιτών» και την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί μαζί του, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail», για να τον πείσει να παραμείνει στο Μάντσεστερ και τα επόμενα χρόνια. Στα πέντε χρόνια που αγωνίζεται στο «Etihad» ο Πορτογάλος μετρά 249 επίσημα ματς, με απολογισμό 48 γκολ και 50 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ