Ζεσούς: «Στην Άρσεναλ νιώθω πιο ελεύθερος»

Ζεσούς: «Στην Άρσεναλ νιώθω πιο ελεύθερος»

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς μίλησε για την έως τώρα πορεία του με τη φανέλα της Άρσεναλ και τόνισε ότι στο Λονδίνο νιώθει πιο άνετα.

Στην μέχρι τώρα πορεία του με τη φανέλα της Άρσεναλ αναφέρθηκε ο Γκάμπριελ Ζεσούς και τόνισε ότι στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα νιώθει πιο ελεύθερος.

«Ο Γκουαρντιόλα έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του και όλοι οι παίκτες πρέπει να το ακολουθούν. Εξαρτάται από σένα αν θέλεις να συνεχίσεις να υπηρετείς αυτό το πλάνο. Για κάποια χρόνια με βοήθησε, αλλά ήρθε η στιγμή που χρειαζόμουν κάτι άλλο στην καριέρα μου. Αυτό το άλλο ήταν η Αρσεναλ. Τώρα νιώθω πιο ελεύθερος μέσα στο γήπεδο. Εχω πιο ενεργό ρόλο στα παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που ήθελα πολύ», τόνισε σχετικά ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός.

Διαβάστε επίσης: Η FIBA άπλωσε χέρι ενότητας στη Euroleague – Πως επηρεάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Ζεσούς αγωνιζόταν στη Σίτι από τον Ιανουάριο του 2017, όταν τον αγόρασε από την Παλμέιρας με 32 εκατ. ευρώ. Από τότε, ο Βραζιλιάνος στράικερ είχε 234 εμφανίσεις με τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 95 γκολ με 64 ασίστ. Είναι επίσης 54 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας σκοράρει 18 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ