Κλοπ: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αξίζαμε τη νίκη»

Κλοπ: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αξίζαμε τη νίκη»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την ισοπαλία της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπράιτον και τόνισε πως παρ' όλο που η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, μάλλον δεν θα την άξιζε.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν, και ενώ κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 απέναντι στην Μπράιτον, τελικά έφερε ακόμα μια ισοπαλία και βρίσκεται πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην Premier League. Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως οι φιλοξενούμενοι πήραν δίκαια το βαθμό.

«Πάντα αντιμετωπίζουμε προβλήματα κόντρα στην Μπράιτον που είναι μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα αλλά θα πρέπει να τα πηγαίνουμε καλύτερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε αμυνθεί πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτό που κάναμε.

Διαβάστε επίσης: Η βραδιά που η ΑΕΚ ξαναγεννήθηκε (vids)

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε μία κατάσταση που θα δουλεύουμε ομαδικά και θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, όχι να αφήνουμε τα κενά που αφήσαμε σήμερα. Η Μπράιτον ήταν καλή και άξιζε τον πόντο.

Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη αλλά αν με ρωτάτε για το αν θα την αξίζαμε, δεν είμαι τόσο σίγουρος. Νομίζω πως η ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα που ήταν δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Η αυτοπεποίθηση, συνηθίζω να λέω, είναι ένα μικρό λουλούδι και αν κάποιος το πατήσει, είναι δύσκολα τα πράγματα.

Μίλησα στα παιδιά με τον ίδιο τρόπο που μιλάω σε εσάς τώρα. Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πω ότι χρειαζόμαστε μία αντίδραση», ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή των «ρεντς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ