Γουέστ Χαμ- Γουλβς 2-0: Τρίποντο… ανάσα για τα «σφυριά»

Γουέστ Χαμ- Γουλβς 2-0: Τρίποντο… ανάσα για τα «σφυριά»

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Γουέστ Χαμ, που έκαμψε την αντίσταση (2-0) της Γουλβς των Σα-Ποντένσε.

Μετά από περίπου ένα μήνα, τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο της Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» ανάσαναν βαθμολογικά, επικρατώντας της Γουλβς (2-0) στο London Stadium.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες λύγισε τους «Λύκους» των Σα και Ποντένσε, ανεβαίνοντας στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Από την άλλη, η κατρακύλα συνεχίζεται για τους φιλοξενούμενους που παραμένουν στην 18η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε επίσης: Η βραδιά που η ΑΕΚ ξαναγεννήθηκε (vids)

Στο 16’ ο Σα έχασε την μπάλα μετά από σουτ του Μπόουεν, αλλά ο Σκαμάκα εξ επαφής αστόχησε με προβολή και στο 29’ ο Ιταλός με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Τα «σφυριά» μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 54’ μετά από σουτ του Κέρερ που κόντραρε, η μπάλα στρώθηκε δεξιά στον Μπόουεν, που με συρτό σουτ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 76’ ο Κάμπελ έκανε τρομερή ενέργεια και σουτ που πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 90+3′ το σουτ του Μπόουεν κόντραρε στα σώματα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Ζουμά, Ντόουσον, Σούτσεκ, Ράις, Κρέσγουελ, Πακετά (74’ Έμερσον), Κορνέ (34’ Φορνάλς), Μπόουεν, Σκαμάκα (66’ Αντόνιο)

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο (73’ Κλαμπελ), Γιόνι, Αΐτ Νουρί, Κίλμαν, Νέβες, Μουτίνιο, Ματέους Νούνες (73’ Μπ.Τραορέ), Ποντένσε, Γουέδες (58’ Ντιέγκο Κόστα), Νέτο (24’ Τραορέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ