Γκουαρντιόλα: «Μια σπουδαία νίκη κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο»

Γκουαρντιόλα: «Μια σπουδαία νίκη κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γιουνάιτεντ ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν απολαυστική κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της οποία και επικράτησε με το επιβλητικό 6-3.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

Για τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ: «Κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε τέσσερα γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο. Ήταν μια σπουδαία νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι, όλοι ήταν χαρούμενοι στο γήπεδο και το απολαύσαμε κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο. Ήταν ένα όμορφο απόγευμα για εμάς».

Για το τι του άρεσε: «Σε γενικές γραμμές μου άρεσε πάρα πολύ το πόσο επιθετικοί ήμασταν. Η Γιουνάιτεντ έχει μεγάλη ποιότητα στον άξονα, με τους Μπρούνο Φερνάντες και Κρίστιαν Έρικσεν. Καλύψαμε σωστά τους χώρους και οι επιθετικοί μας έκαναν τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε. Κάποιοι παίκτες μας δεν έκαναν καλό παιχνίδι και πρέπει να βελτιωθούν».

Για το αν η Σίτι έκανε το τέλειο παιχνίδι: «Η τελειότητα δεν υπάρχει, είναι απίθανο να την πετύχεις. Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να την πλησιάσουμε. Τα πήγαμε καλά, μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Κάναμε αρκετές λάθος πάσες και αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε».

Για τον Φόντεν: «Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η θέλησή του και οι κινήσεις που κάνει. Αξίζει να παίζει σε κάθε ματς, έχει μεγάλη ποιότητα. Παρά το γεγονός ότι είναι νεαρός, αξίζει όσα έχει πετύχει».

Για τον Χάαλαντ: «Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Όσα κάνει εδώ τα έκανε και με την Ντόρτμουντ. Προσπαθούμε συνεχώς να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Πάντα δείχνει πεινασμένος και είναι πολύ ανταγωνιστικός. Οι αριθμοί του τρομάζουν. Βλέπει 10 συμπαίκτες του να βοηθούν ο ένας τον άλλον, οπότε προσπαθεί να κάνει και εκείνος το ίδιο. Για αυτό είμαστε επιτυχημένοι. Όλα εξαρτώνται από την προσπάθεια και τη μεγάλη επιθυμία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ