Έκπληξη με Κορμπεράν: Βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τη…

Έκπληξη με Κορμπεράν: Βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τη…

Ποιά ομάδα ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν μετά την απομάκρυνση του από τον Ολυμπιακό...

Ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί εδώ και μερικές εβδομάδες παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να είναι αυτός που τον αντικατέστησε στο λιμάνι.

Ο Ισπανός τεχνικός που έμεινε για περίπου 50 μέρες στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά πράγματα και μετά την ήττα από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης απολύθηκε.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα αργήσει και πολύ να βρει ομάδα, καθώς είναι ένας από τους τρεις βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίντλεσμπρο.

Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών είναι μαζί με τους Ρομπ Έντουαρντς και Γκάρι Ο’Νιλ στα φαβορί για τον πάγκο της ομάδας της Τσάμπιονσιπ. Ο Κορμπεράν εξάλλου έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη κατηγορία, από την περσινή σεζόν όταν και ήταν στον πάγκο της Χάντερσφιλντ και την οδήγησε μέχρι και τον τελικό ανόδου, όπου και ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Γουέμπλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κορμπεράν φέρεται να έχει ήδη μια πρώτη επικοινωνία με την Μίντλεσμπρο, όπως και οι άλλοι δυο υποψήφιοι και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί από τη διοίκηση ποιός θα είναι ο «εκλεκτός» για την άκρη του πάγκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ