Τιάγκο Σίλβα: «Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στη Μίλαν»

Τιάγκο Σίλβα: «Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στη Μίλαν»

Την αγάπη του για τη Μίλαν, στην οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, δεν έκρυψε ο αμυντικός της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα, αντιμετώπισε χθες (5/1) στην αναμέτρηση των μπλε κόντρα στη Μίλαν, μία από τις προηγούμενες ομάδες του, με την οποία διατηρεί ένα δυνατό δέσιμο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Σίλβα αποκάλυψε πως τα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των «ροσονέρι» (2009-2012), ήταν τα καλύτερα όχι μόνο της καριέρα του αλλά της ζωής του, λέγοντας συγκεκριμένα : «Ένιωσα καλά στο γήπεδο. Ήταν μια σημαντική μέρα για μένα διότι ήρθα αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα μου και ανυπομονώ να παίξω και στο «Σαν Σίρο» την επόμενη εβδομάδα. Στη Μίλαν πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου».

Διαβάστε επίσης: Το μηδέν φέρνει τη νίκη… (vids)

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν συμβεί στην Τσέλσι το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ιδιοκτησιακό επίπεδο, αλλά και στην αλλαγή προπονητή.

Για την έλευση του Πότερ:

«Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πως είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές. Ξέρει πολύ καλά πώς να συνδυάζει το τακτικό κομμάτι, με το προσωπικό».

Για τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Τοντ Μπόλι:

«Μιλάμε συνεχώς μαζί του, είναι σημαντικό που βρίσκεται δίπλα μας. Αλλάξαμε ιδιοκτησία και η ιστορία συνεχίζεται. Όσοι βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο της επιτυχίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ