Kλόπ: «Πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι να γίνουμε εξαιρετικοί»

Kλόπ: «Πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι να γίνουμε εξαιρετικοί»

Τη σημασία να βελτιωθεί η Λίβερπουλ επεσήμανε στη συνέντευξη τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η κακή πορεία της Λίβερπουλ στη φετινή Premier League έχει φέρει πίεση στον Κλοπ και στο επιτελείο του και η απόδοση της ομάδας ήταν το κύριο θέμα που σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου.

Τόνισε πως η ομάδα θέλει πολύ βελτίωση ενώ επεσήμανε πως καμία τακτική στο ποδόσφαιρο είναι αλάνθαστη αφού πολλοί παράγοντες αλλάζουν τα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Από τον Odysseas, στον Sokratis ένας… «γλωσσοδέτης» δρόμος

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είπα πριν από ένα παιχνίδι πως αν εντοπίσουμε ένα πρόβλημα θέλουμε μια λύση αμέσως. Είμαστε ακόμα σε εξέλιξη για να βρούμε τον τρόπο επιστροφής. Επομένως, δεν μπορείτε να πείτε ότι επιστρέψαμε, χρειαζόμαστε συνέπεια».

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει βραχυπρόθεσμα. Πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι να γίνουμε εξαιρετικοί. Ακόμα κι αν κερδίσεις ένα παιχνίδι, κάποιος θα σου αναφέρει ένα πρόβλημα από προηγούμενο αγώνα. Ξέρουμε πώς να παίζουμε ενάντια σε άλλες ομάδες. Ξέρουμε πώς να προετοιμαστούμε, αλλά τελικά το θέμα είναι πώς θα το εκτελέσουμε».

«Δεν υπάρχει σύστημα στον κόσμο που να μην έχει αδυναμία. Είτε με πέντε πίσω, με τρεις, με τέσσερις, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αποδίδουμε και σε ποια ένταση. Αυτό αλλάζει τα πάντα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ