Ρούνεϊ: «Ο Ρονάλντο πρέπει να κάνει υπομονή, θα έρθει η ευκαιρία του»

Ρούνεϊ: «Ο Ρονάλντο πρέπει να κάνει υπομονή, θα έρθει η ευκαιρία του»

Υπομονή συστήνει στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο παλιός του συμπαίκτης, Γουέιν Ρούνεϊ...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, προέτρεψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παραμείνει υπομονετικός και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δίνονται. Στην δεύτερη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο διάσημος Πορτογάλος είναι «παγκίτης», καθώς μόλις μία φορά βρέθηκε στην αρχική 11αδα αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Ρούνεϊ, ο οποίος έπαιξε με τον Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ (2004-2009), τόνισε πως ο 37χρονος επιθετικός, θα δυσκολευτεί να αποδεχθεί την έλλειψη χρόνου παιχνιδιού. «Ο προπονητής προφανώς έχει ακολουθήσει διαφορετικό τρόπο όσον αφορά στο πώς παίζουν και ήταν επιτυχημένος», είπε ο Ρούνεϊ, ο οποίος πλέον, είναι προπονητής στην DC United και μεταξύ άλλων, έχει υπό τις οδηγίες του, τον Ταξιάρχη Φούντα.

Διαβάστε επίσης: Basket League: Η κούρσα τίτλου των «αιωνίων» με ξεκάθαρο φαβορί και οι ομάδες που ξεχωρίζουν

«Ο Κριστιάνο και ο Μέσι είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ το παιχνίδι, αλλά τελικά ο χρόνος μας… πιάνει όλους. Προφανώς, δεν είναι ο παίκτης που ήταν όταν ήταν 22 ή 23 ετών, για παράδειγμα. Είναι δύσκολο για εκείνον. Γνωρίζοντας τον, θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να καθήσει στον πάγκο. Είμαι σίγουρος, ότι εάν κάνει υπομονή, θα έλθει η ευκαιρία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ