Εξελίξεις στη Γουλβς: Γιατί μπαίνει στην… άκρη ο Πέδρο Μαρτίνς

Εξελίξεις στη Γουλβς: Γιατί μπαίνει στην… άκρη ο Πέδρο Μαρτίνς

Νέα δεδομένα στη Γουλβς και τη θέση του πάγκου. Τι γίνεται με τον Πέδρο Μαρτίνς και γιατί ο Πορτογάλος μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Όλα έδειχναν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα αναλάμβανε τη Χαλ Σίτι. Οι δύο πλευρές ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τη «χρυσή» τομή και έτσι ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερος στην αγορά και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η επικρατέστερη ομάδα να αναλάβει ο Μαρτίνς μοιάζει πως είναι η Γουλβς. Ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε, μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα, καθώς είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Πορτογάλος κόουτς έχει πολλούς θαυμαστές εντός της διοίκησης των «λύκων».

Διαβάστε επίσης: Τι θα συμβεί στην Premier League αν ο Εμπαπέ πάει στη Λίβερπουλ

Σύμφωνα ωστόσο με νέο δημοσίευμα από το Νησί, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει νέα δεδομένα στην υπόθεση του πάγκου της Γουλβς. Ο λόγος έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα του Λοπετέγκι ο οποίος έχει μπει στο ταμείο ανεργίας, μετά την απομάκρυνση του από τη Σεβίλλη.

Ο πρόεδρος της Γουλβς, Τζεφ Σι, φέρεται να ταξίδεψε στην Ισπανία για να συζητήσει ο ίδιος με τον Ισπανό τεχνικό. Όπως αναφέρει η Mirror, αυτή τη στιγμή ο 56χρονος Ισπανός προπονητής είναι ο νούμερο ένα στόχος της Γουλβς, κάτι που σίγουρα κάνει πιο δύσκολη την υπόθεση για τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος θέλει σαν «τρελός» να αναλάβει τους «λύκους».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2016, ο Λοπετέγκι έφτασε μια ανάσα μακριά από τον πάγκο της Γουλβς, πριν τελικά η υπόθεση οδηγηθεί σε «ναυάγιο».

Στη Γουλβς έχουν εξαιρετική άποψη για τον Μαρτίνς από τις αναμετρήσεις των δυο ομάδων για τους «16» του Europa League, πριν από δυο χρόνια, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο Ζόρζε Μέντες στις αποφάσεις των «λύκων».

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πορτογάλος αποφάσισε να «χαλάσει» ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις με τη Χαλ, καθώς φέρεται να περιμένει κίνηση από τους ανθρώπους της Γουλβς. Μέσα σε όλα ο Μαρτίνς έχει πλέον ατζέντη τον Πίνι Ζάχαβι ο οποίος έχει μεγάλη δύναμη στο Νησί και γενικότερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ