Φουλ για το 4Χ4 ο Ολυμπιακός, για την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Φουλ για το 4Χ4 ο Ολυμπιακός, για την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Ένα ακόμα διπλό θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός του 3Χ3, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν από την Μπασκόνια στη χώρα των Βάσκων για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Αντίδοτο ψάχνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τη Μονακό.

Με το πόδι στο γκάζι πηγαίνει και στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός. Έπειτα από το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ και το ονειρικό 3Χ3 σε αυτό το ξεκίνημα, οι Ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται απόψε (21:30) στη χώρα των Βάσκων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ψάξει το δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο διπλό και συνολικά τρίτο στη σεζόν ώστε να φτάσει στο φοβερό 4Χ4 και να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει.

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο: Με το δεξί σε… θρίλερ

«Εκτός από το να προσέξουμε την άμυνά μας, πρέπει να προσέξουμε στην επίθεση με υπομονή. Να χαμηλώσουμε λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς να παίρνουμε βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε αιφνιδιασμό με καλές προϋποθέσεις, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Να μετακινήσουμε λίγο την άμυνα για να ανοίξουμε τον ρυθμό», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας όταν ρωτήθηκε για το που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός ώστε να φύγει από την Ισπανία με ακόμα ένα διπλό.

Στο άλλο… ελληνικό ματς, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την επιστροφή του στις νίκες. Οι «πράσινοι» που 4η πιο βαριά ήττα στην ιστορία του στη κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, θέλουν να αφήσουν πίσω την ντροπιαστική εμφάνιση στο Βερολίνο και να επικρατήσουν απόψε της Μονακό (21:00) στο ΟΑΚΑ.

«Η Μονακό είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην φετινή Euroleague με πολλά «όπλα» στην φαρέτρα της. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι και να είμαστε πολύ καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση.

Όπως προείπα, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μονακό», δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς εν όψει της αποψινής αναμέτρησης στην Αθήνα.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της ημέρας:

Εφές – Άλμπα 20:30

Παναθηναϊκός – Μονακό 21:00

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 21:30

Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας 21:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ