Έβερτον – Λέστερ 0-2: Μεγάλο διπλό για τις «Αλεπούδες»

Έβερτον – Λέστερ 0-2: Μεγάλο διπλό για τις «Αλεπούδες»

Η Λέστερ έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της Έβερτον με 2-0 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη.

Χάρη στα γκολ των Γιούρι Τίλεμανς και Χάρβεϊ Μπαρνς, η Λέστερ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Έβερτον με 2-0 και να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ανεβαίνοντας στη 13η θέση της Premier League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, με τον Ιγουόμπι να απειλεί στο 6ο λεπτό αλλά να μην βρίσκει στόχο και τις «Αλεπούδες» να έχουν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιούσμπερι-Χολ και τον Ταρκόφσκι να του λέει όχι στο 28′. Τελικά, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με μακρινό «κεραυνό» του Τίλεμανς.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Μαρτίνς, ο ρόλος του Λέτο και το… χρυσορυχείο! (vid+pics)

Στο δεύτερο μέρος, η Έβερτον απείλησε και πάλι με τον Γουόρντ να αρνείται να νικηθεί από τον Κάλβερτ Λιούιν στο 49′ ενώ στο 51’ ο Ντάκα αστόχησε από κοντά και στο 60’ η Λέστερ είχε και δοκάρι με τον Μάντισον. Ο χρόνος κυλούσε και με όλη την Έβερτον να βρίσκεται ψηλά στο γήπεδο για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, στο 87’ η Λέστερ έφυγε στην κόντρα και ο ΧάρβεΪ Μπαρνς με ένα πολύ όμορφο γκολ κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Μπρ΄νταν Ρότζερς.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (71’ Πάτερσον), Ταρκόβσκι, Κόαντι, Μικολένκο, Γκέιγ (46’ Γκάρνερ), Ονάνα (61’ Ντουκουρέ), Ιβόμπι, Γκρέι, ΜακΝίλ (71’ Γκόρντον), Κάλβερτ Λιούιν (61’ Μοπέ)

ΛΕΣΤΕΡ: Γουόρντ, Καστάιν, Φαές, Αμαρτέι, Τζάστιν, Ντιούσμπερι Χολ (78’ Ολμπράιτον), Σουμαρέ (70’ Εντιντί), Τίλεμανς, Μάντισον, Μπαρνς, Ντάκα (70’ Βάρντι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ