Αποκαλύψεις Μαγκουάιρ για τον καβγά στη Μύκονο!

Αποκαλύψεις Μαγκουάιρ για τον καβγά στη Μύκονο!

Σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό στην Μύκονο το καλοκαίρι του 2020 λέγοντας πως δεν μετανιώνει για ότι είχε συμβεί.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε  στους «Times» ο Χάρι Μαγκουάιρ παραμονές της αναχώρησης του για Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό, στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2020. Τότε ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διακοπές του στην Μύκονο είχε εμπλακεί σε έναν καβγά για τον οποίο είχε συλληφθεί και το ελληνικό δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος για επίθεση σε αστυνομικό, αντίσταση στη σύλληψη και απόπειρα δωροδοκίας.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο αφιέρωμα της Marca: Ο «μάγος» Μίτσελ που «αναγέννησε» τον Χάμες στον Ολυμπιακό

Για το συμβάν αυτό συγκεκριμένα είπε: «Μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν. κάποιοι δεν θα το κάνουν. Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω. Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήμασταν εννέα, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη.

Είμαι ένα παλικάρι που θέλει να ζήσει μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται. Μπορώ να θυμηθώ εκείνη την εποχή, όταν συνέβη, πολλοί άνθρωποι έλεγαν: «Λοιπόν, γιατί δεν έχει ασφάλεια να τον ακολουθεί; Έχει αρκετά χρήματα για να το κάνει αυτό.» Αλλά η ουσία είναι ότι είμαι διακοπές με την οικογένειά μου. Είμαι διακοπές με τη γυναίκα μου και την αδερφή μου και τον αδερφό μου. Θέλω να ζήσω μια κανονική ζωή».

Για την άσχημη κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό ανέφερε: «Ακόμη και φτάνοντας στους τελικούς του Euro και μπήκα στην «Ομάδα του Τουρνουά», δεν άρχισα να ασχολούμαι πραγματικά με αυτά που λέγονταν για μένα. Προσπαθώ να αγνοήσω ό,τι συμβαίνει στον έξω κόσμο.

Πρέπει να είναι ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που πραγματικά κάθονται και παρακολουθούν 90, 95 λεπτά ενός παιχνιδιού χωρίς να είναι στο τηλέφωνό τους ή να κάνουν κάτι άλλο επίσης. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα παρακολουθείται στα highlights ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι ένα παιχνίδι ομαδικής απόδοσης. Επομένως, αν χάνεις παιχνίδια, τα άτομα παρουσιάζονται ως σε κακή φόρμα. Και σίγουρα, τα άτομα μπορεί να μην αποδίδουν τόσο καλά όσο μπορούν, αλλά όσο περισσότερο οι άνθρωποι καταδεικνύουν εσένα, τόσο περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για εσένα».

Νομίζω ότι οι άνθρωποι βλέπουν τους ποδοσφαιριστές ως ρομπότ που δεν έχουν συναισθήματα, αλλά φυσικά έχουμε συναισθήματα. Είμαστε απογοητευμένοι και πληγωνόμαστε όταν δεν παίζουμε καλά.»

Για το πως δέχονται τα δικά του πρόσωπα την άσχημη κριτική γύρω από το όνομα του: «Μάλλον διαβάζουν λίγο περισσότερο από μένα. Και προφανώς οι απόψεις των ανθρώπων πιθανώς τους επηρεάζουν. Σε κανέναν δεν αρέσει να του μιλούν με άσχημο τρόπο. Είναι απλώς ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό που έχουμε όλοι. Η ουσία είναι ότι όταν είσαι στο επίκεντρο, αυτό θα συμβεί. Και το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά όταν η οικογένειά μου τα διαβάζει ή τα πράγματα φτάνουν στα άκρα, τότε είναι μάλλον πιο δύσκολο να το καταλάβουν».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι προ των πυλών: «Τερματίσαμε στους ημιτελικούς και μετά στον τελικό. Το επόμενο βήμα είναι να το κερδίσουμε».

Για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ: «Είναι καλό να μιλάς για αυτά τα πράγματα και να μαθαίνεις για αυτά τα πράγματα. Ειδικά, για μένα, δεν ήξερα πώς ήταν η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκεί. Αλλά τώρα το καταλαβαίνω καλύτερα. Το κύριο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι αν δεν γινόταν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, αυτά τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι εκεί θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν. Γνωρίζω ότι η χώρα έχει κάνει πολλά περισσότερα. Δεν λέω ότι είναι εκεί που πρέπει, αλλά σίγουρα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το τι κάνει».

Για τους στόχους που έχει: «Στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να συνεχίσω να δουλεύω όσο το δυνατόν σκληρότερα και να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι 29. Νιώθω ότι είμαι σε καλή θέση σωματικά, ψυχικά. Νομίζω ότι έχω περάσει από πολλές προκλήσεις. Αλλά καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας σας θα υπάρξουν τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλές φορές όπου θα είμαι σε εξαιρετική φόρμα και θα υπάρξουν επίσης πολλές φορές που θα είναι και πάλι δύσκολα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ