Μεγάλη αποκάλυψη: Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League ετοιμάζονται να μιλήσουν ανοιχτά για τον δεσμό τους

Μεγάλη αποκάλυψη: Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League ετοιμάζονται να μιλήσουν ανοιχτά για τον δεσμό τους

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, δύο gay ποδοσφαιριστές της Premier League θα αποκαλύψουν σύντομα ότι βρίσκονται σε σχέση.

Πάει σχεδόν μισός χρόνος από την τελευταία φορά που ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ο λόγος για τον 17χρονο, μέσο της Μπλάκπουλ, Τζέικ Ντάνιελς που έγινε ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην Αγγλία, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο νεαρός άσος έκανε την αποκάλυψη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ένιωσε πως πρέπει να πει την αλήθεια και να γνωρίσουν άπαντες τον πραγματικό εαυτό του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι έδειξαν Κασάμι και Λάιντνερ (vid+pics)

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η ενέργεια αυτή του νεαρού ποδοσφαιριστή της Μπλάκπουλ, έχει ωθήσει ακόμα μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στο να μιλήσουν. Και σύμφωνα με τη «Sun» αυτό δεν θα αργήσει να γίνει, καθώς όπως αποκαλύπτει το μεγάλο αγγλικό Μέσο, δύο ποδοσφαιριστές της Premier League θα αποκαλύψουν ότι είναι gay και ότι βρίσκονται σε σχέση.

Όπως αναφέρεται, οι δύο παίκτες είναι συμπαίκτες σε μια από τις ομάδες της Premier League. Μάλιστα, όλοι οι συμπαίκτες τους, αλλά και γενικότερα όλα τα μέλη του συλλόγου, γνωρίζουν για τον δεσμό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ