Αποθέωσε Γκαρνάτσο ο Νέβιλ

Αποθέωσε Γκαρνάτσο ο Νέβιλ

Μεγάλο ταλέντο χαρακτήρισε τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ο Γκάρι Νέβιλ.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο θα υπογράψει σύντομα το νέο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι μεγάλη ελπίδα του Ερικ Τεν Χαγκ για το αριστερό άκρο της επίθεσης γραμμή των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «SUN», η Μπαρτσελόνα προσέγγισε τη Γιουνάιτεντ για τον 18χρονο Αργεντινό, αλλά η ομάδα του Μάντσεστερ δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε πενταετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές του 2025.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Παπανικολάου – Ένας θρύλος στα… χνάρια Σπανούλη και Πρίντεζη (vids)

Ο Γκαρνάτσο, γεννημένος στην Ισπανία, αλλά διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής, θα δει δεκαπλάσια αύξηση στις αποδοχές με το νέο συμβόλαιο, από τις πέντε χιλιάδες λίρες, στις 50 χιλιάδες την εβδομάδα. Ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων», Γκάρι Νέβιλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού άσου: «Ο Γκαρνάτσο είναι μεγάλο στοίχημα για την ομάδα. Είναι μεγάλο ταλέντο και πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά. Εχει τις δυνατότητες να κάνει καριέρα και να βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ τα επόμενα χρόνια.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ