Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κοντά στην έξοδο ο Πογκμπά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κοντά στην έξοδο ο Πογκμπά

Μπορεί το Καλοκαίρι του 2016 ο Πογκμπά να κόστισε στη Γιουνάιτεντ το απίστευτο ποσό των 200 και πλέον εκατομμυρίων, παρόλα αυτά δυο χρόνια αργότερα βγαίνει στο «σφυρί».

Έτοιμος να ταράξει τα νερά είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει την παραχώρηση του Πολ Πογκπά.

Μπορεί το συνολικό κόστος της μεταγραφής του να ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια, παρόλα αυτά ο Πογκμπά δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες που ο ίδιος είχε δημιουργήσει. Έτσι, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεσμευτεί ο Γάλλος χαφ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων έχει χάσει την υπομονή του, προσθέτοντας το όνομα του Πογκμπά στη λίστα με τους «φευγάτους», μαζί με τους Μαρσιάλ, Νταρμιάν και Μπλίντ.

Ο Γάλλος έγινε ξανά αλλαγή από τον προπονητή του στο παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, παρά το γεγονός ότι είχε σκοράρει δυο γκολ απέναντι στη Σίτυ στο Έτιχαντ. Αυτή η κίνηση του Μουρίνιο έριξε ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά, με το δημοσίευμα να το πηγαίνει ακόμη παραπέρα.

Η Μάντσεστερ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (18/4) την Μπόρνμουθ και ίσως ο Πογκμπά να μην βρίσκεται καν στην αποστολή. Φυσικά, όλα αυτά πριν από το παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ για τα ημιτελικά του FA Cup, με τον Μουρίνιο να είναι αινιγματικός δηλώνοντας μόνο πως: «Έχω μόνο ένα κριτήριο. Τον τρόπο παιχνιδιού. Είναι ο μόνος τρόπος για να διαλέγω τους παίκτες».

Αν λοιπόν τα σενάρια έχουν βάση, το Καλοκαίρι το «χταπόδι» θα βγει στην αγορά ώστε να φέρει προτάσεις, με τους μνηστήρες να είναι ουκ ολίγοι και τη συμπολίτισσα Σίτι να παρακολουθεί την περίπτωση του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ