Μάντσεστερ Σίτι : Κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών λόγω Μπέντζαμιν Γκάρε

Μάντσεστερ Σίτι : Κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών λόγω Μπέντζαμιν Γκάρε

Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, καθώς λόγω της μεταγραφής του Μπέντζαμιν Γκάρε από την Βελέζ, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απαγόρευσης μεταγραφών.

Η ομάδα του Μάντσεστερ κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών για δυο μεταγραφικές περιόδους, εξαιτίας της υπόθεσης του Μπέντζαμιν Γκάρε.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η «Daily mail», ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να προθέσει τον Γκάρε στην ομάδα, αλλά υπάρχει σοβαρή ανησυχία πως το δικαστήριο θα αποφανθεί πως η Σίτι παραβιάζει τους κανόνες. Εκπρόσωπος του CAS δήλωσε ότι η ετυμηγορία θα έχει βγει εντός των επόμενων επτά ημερών.

Ο προπονητής των Πολιτών θέλει να προσθέσει 2 με 3 παίκτες στην ομάδα του ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει δυναστεία και φυσικά ενδεχόμενη απαγόρευση μεταγραφών θα του δέσει τα χέρια.

Η ομάδα του Μάντσεστερ στηρίζεται στο γεγονός ότι η FIFA επικύρωσε τη μεταγραφή και επιβεβαίωσε ότι η Σίτι δεν παραβίασε τους κανόνες, καθώς ο νεαρός Αργεντίνος είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου.

Από την πλευρά της η Βελέζ, πρώην ομάδα του Γκάρε ισχυρίζεται ότι οι κανόνες της FIFA επιτρέπουν στους παίκτες κάτω των 18 να μετακινούνται μεταξύ συλλόγων στην Ευρώπη χωρίς να συμπεριλαμβάνουν τη Νότια Αμερική. Για να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, η Βελέζ κατήγγειλε την FIFA στο CAS καθώς το διοικητικό όργανο είχε απορρίψει την αρχική καταγγελία τον περασμένο Ιούλιο.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, άλλες μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο, είχαν τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών τα τελευταία χρόνια καθώς κρίθηκαν ένοχες για παραβίαση κανόνων σχετικά με την υπογραφή διεθνών παικτών κάτω των 18 ετών.

Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται άμεσα και άπαντες στο στρατόπεδο της Σίτι να περιμένουν με αγωνία την απόφαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ