Πυροδοτεί… βόμβα με τον Έντσο Φερνάντες η Λίβερπουλ!

Πυροδοτεί… βόμβα με τον Έντσο Φερνάντες η Λίβερπουλ!

Μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζεται να κλείσει η Λίβερπουλ.

Από τα πιο πολύτιμα «εργαλεία» του Λιονέλ Σκαλόνι στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Έντσο Φερνάντες βγάζει… μάτια με τη φανέλα της Αργεντινής στα γήπεδα της αραβικής χώρας και τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι ήδη στραμμένα πάνω του.

Ο 21χρονος χαφ κάνει παπάδες στο Κατάρ και η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να πυροδοτήσει… βόμβα με την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή και συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Dario La Capital», οι reds έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Μπενφίκα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Αγγλία: Πού τα… ρίχνουν για τη νέα αποτυχία στο Μουντιάλ

Η ρήτρα του Έντσο Φερνάντες φέρεται να είναι τοποθετημένη στα 120 εκατ. ευρώ, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως η Λίβερπουλ τον κλείνει για να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Στο ρεπορτάζ των Αργεντινών τονίζεται πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κινήθηκε αστραπιαία, προλαβαίνοντας επί της ουσίας τις Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχαν σημειωμένο το όνομά του στο μπλοκάκι τους.

Θυμίζουμε, πως οι Λουζιτανοί τον είχαν αποκτήσει από τη Ρίβερ Πλέιτ έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Από ενδεχόμενη πώλησή του θα βγει κερδισμένη και η ομάδα της Αργεντινής, καθώς διατηρεί το 25% των δικαιωμάτων του 21χρονου παίκτη.

Λίβερπουλ και Μπενφίκα έχουν αναπτύξει πλέον εξαιρετικές σχέσεις το τελευταίο διάστημα μετά και το deal των 85 εκατ. για τον Ντάρβιν Νούνιες. Όπως φαίνεται λοιπόν, ο επόμενος που θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Λισαβόνα-Μερσεϊσάιντ, είναι ο ταλαντούχος χαφ από την Αργεντινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ